2.2.10

Οι ελληνοπακιστανοί του Πασοκ....

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του ανθρωπόμορφου τέρατος που ικανοποίησε τις «σεξουαλικές» του ορέξεις πάνω σε μια ανήμπορη γριούλα έχουν εξαπολύσει οι διωκτικές αρχές της Εύβοιας.
Σύμφωνα με την Ασφάλεια, το απίστευτο περιστατικό που έχει προκαλέσει σοκ και αποτροπιασμό στην τοπική κοινωνία σημειώθηκε..... σε ένα μικρό χωριό λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Χαλκίδα, όταν ένας αλλοδαπός (Πακιστανός), που δούλευε στο χωριό (δηλαδή που είχε «ενσωματωθεί στην κοινωνία μας» όπως λέει ο κυβερνητικός ψεύτης) εισέβαλε στο.. σπίτι της 95χρονης και τη βίασε.
Ο δράστης μπήκε από την πόρτα χωρίς να την παραβιάσει και κατευθύνθηκε προς την κρεβατοκάμαρα, όπου εκείνη την ώρα η υπερήλικη γυναίκα κοιμόταν. Της επιτέθηκε, της έσκισε τα ρούχα και τη βίασε. Αμέσως μετά έφυγε από το σπίτι της δίχως να πάρει χρήματα ή πολύτιμα αντικείμενα . Μοναδικός στόχος του δράστη ήταν να βιάσει τη γιαγιά .

Στην περιοχή υπάρχουν πολυπληθείς ομάδες αλλοδαπών κυρίως Πακιστανών και Ινδών και ήδη οι κάτοικοι ζητούνε από τις Αρχές ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΟΛΟΥΣ!
http://deltio11.blogspot.com/


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More