15.1.12

Επιτέλους πότε θα διαλυθούν να ησυχάσουμε;


Πριν από τις εκλογές και από τη βάση ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Πρόεδρος θα βγει. Σε τι κόμμα δεν ξέρουμε...
Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αποφασίστηκε να γίνει εισήγηση προς το Εθνικό Συμβούλιο, σύμφωνα με την οποία: η εκλογή νέου προέδρου να γίνει από τη βάση και οι κάλπες να στηθούν...

πριν από τις εθνικές εκλογές, αλλά μετά την ολοκλήρωση του PSI.

Επίσης αποφασίστηκε η διεξαγωγή Συνεδρίου τον προσεχή Ιούνιο, καθώς να προηγηθεί, πριν από τις εκλογές, προγραμματική συνδιάσκεψη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Παπανδρέου είχε τηλεφωνική επικοινωνία η οποία δεν κατέληξε σε συμφωνία σχετικά με το παραπάνω χρονοδιάγραμμα, το οποίο που πρότεινε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης, τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου που στηρίζουν τον κ. Βενιζέλο αποφάσισαν να μην πάρουν θέση στη συνεδρίαση η οποία κράτησε λίγη ώρα και να μιλήσουν όλοι στο Εθνικό Συμβούλιο.

Το θέμα θα ξεκαθαρίσει κατά τις διήμερες εργασίες της Συνόδου του Εθνικού Συμβουλίου του κινήματος θα ανοίξουν στις 13.00 το Σάββατο, ενώ για τις 13:30 μ.μ. είναι προγραμματισμένη η ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Παπανδρέου.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More