11.2.10

Τα οικονόμησαν πάλι οι πετραιλεάδες !!!

Ο ειδικός φόρος κατανάλωσης "άναψε τα αίματα" στη Βουλή


Ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης στα καύσιμα "ανάψε" τα αίματα, πλην ημών των καταναλωτών και επαγγελματιών και σύσσωμης της αντιπολίτευσης, νωρίτερα στο ελληνικό κοινοβούλιο. 
Αιτία η προσπάθεια του Υπ. Οικονομικών να καταθέσει με την διαδικασία του κατεπείγοντος την εν λόγω ρύθμιση. 
Κατόπιν έντονων αντεγκλήσεων κυβέρνησης και αντιπολίτευσης κατέληξαν, μετά από αίτημα της ΝΔ, το νομοσχέδιο θα τεθεί σε ονομαστική ψηφοφορία, η οποία θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη στις 8 το βράδυ, με ομόφωνη απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων. 
Τόση δημόσια διαβούλευση στην κυβέρνηση για την επιλογή στελεχών και ακόμη να......πετύχουν τα "διαδικαστικά". 
Θα έλειπε φαίνεται κι ο Παπουτσής...
Να θυμήσουμε ότι η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων επισήμανε εξ αρχής ότι προαναγγελία εδώ και μία εβδομάδα του ΕΦΚ από την κυβέρνηση οδήγησε σε "νόμιμη" κερδοσκοπία. www.parapolitika.gr με πληροφορίες από www.naftemporiki.gr 
Μήπως θα πρέπει για το συγκεκριμένο θέμα να γίνει εξεταστική των πραγμάτων επιτροπή στην βουλή, αλλά και για τις δηλώσεις του πρωθυπουργού πάνω  στο θέμα των καυσίμων που  έδωσε το δικαίωμα στους μεγαλοεισαγωγείς καυσίμων να  κερδοσκοπήσουν και  πάλι σε βάρος του Ελληνικού λαού ; Δεν καταλαβαίνουν οι φωστήρες του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης ότι η ανατίμηση των καυσίμων θα συμπαρασύρει ανατιμήσεις σε πάρα πολλά καταναλωτικά προϊόντα   ακόμη και στην ΔΕΗ. Επομένως στη Ελλάδα θα έχουμε την πρωτοτυπία σε περίοδο οικονομικής ύφεσης να ανεβαίνει ο πληθωρισμός . Πραγματικά παγκόσμια πρωτοτυπία !!!!     
Νίκος Αγαπηνός .


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More