19.5.12

Οι μ@κ@κες...

Τσίπρας: «Δε θα πειραχτούν οι καταθέσεις των πολιτών»... απλά ο Στρατούλης είναι μαλάκ@@ και του ξεφεύγουν...

Στην εκπομπή «Σκάι Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά βρέθηκε καλεσμένος το πρωί του Σαββάτου ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να κοροιδέψει και να κρύψει αυτό που ξέφυγε και αποκάλυψε ο Στρατούλης.Έτσι είπε  ότι δε θα πειραχτούν οι καταθέσεις των πολιτών. «Τις καταθέσεις τις εγγυάται το ίδιο το Σύνταγμα, τις εγγυάται η παρουσία μας στην ευρωζώνη και θα τις εγγυηθούμε από όποια πλευρά και αν είμαστε», είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά και χρησιμοποίησε την ευρωζώνη, επειδή βολεύει, τη στιγμή που βουλευτές του και συνιστώσες λένε να αποχωρήσουμε από το ευρώ...

Επίσης πρόσθεσε: «Στην ευρωζώνη αλλά με αλλαγή πολιτικής για να επιβιώσουμε. Αυτό που έχει σημασία σήμερα για τον Έλληνα είναι να έχει δουλειά και να ζήσει με αξιοπρέπεια... Τώρα πρέπει να αλλάξει η πολιτική της Ευρώπης, αλλιώς κινδυνεύει το ευρώ… Αν συνεχιστούν τα Μνημόνια κινδυνεύει με διάλυση η ίδια η ευρωζώνη».

Τόνισε ακόμη: «Δεν υπάρχει θεσμική δυνατότητα αποπομπής μιας χώρας από την ευρωζώνη» και αναρωτήθηκε  «ποιον εξυπηρετεί αυτός ο διαρκής εκβιασμός;».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More