13.5.11

Ζητάμε...

Το μυστικό της κερδοσκοπίας είναι να αγοράζεις όταν το αίμα κυλάει στους δρόμους.

Το μυστικό της κερδοσκοπίας είναι να αγοράζεις όταν το αίμα κυλάει στους δρόμους.
Βαρώνος Ρότσιλντ, 1840-1915, Βρετανός τραπεζίτης
.
Με όλους τους τρόπους μας σπρώχνουν σε αιματοκύλισμα, ακόμα και συμμέτοχους στους βομβαρδισμούς της Ισλαμικής Λιβύης μας βάλανε (ώστε να εξωθήσουν σε δεδομένη στιγμή όλους τους ισλαμιστές λάθρο εναντίον μας).
Ακόμα και η.....
κυβέρνηση μας είναι πουλημένη και μας οδηγεί σε αναπόφευκτο...
αδιέξοδο βάζοντας συνεχώς νέα μέτρα και στρέφοντας την μια επαγγελματική ομάδα απέναντι στην άλλη.
Θέλουμε παραίτηση των αρμοδίων ανίκανων Υπουργών τώρα!
Θέλουμε εκλογές το συντομότερο, και δεν υποστηρίζουμε τα κόμματα που μας έχουν πουλήσει.
Σε όλα τα προβλήματα υπάρχει και μια λύση. Η λύση δεν είναι να οπλιστούμε και να ξεκληρίσουμε τους λάθρο και να στήσουμε οδομαχίες. Μπορούμε πολιτισμένα και εύκολα να τους διώξουμε αρκεί να υπάρχει πολιτική θέληση, αν δεν την έχει η παρούσα κυβέρνηση θα την έχει η επόμενη!
Οποιαδήποτε κίνηση πρέπει να γίνει σε αυτή την κατεύθυνση, σε αλλαγή Κυβέρνησης.
Σε καμιά περίπτωση δεν μας συμφέρουν τέτοιου τύπου θερμοκέφαλες κινήσεις, παίζουμε το παιχνίδι άλλων. Πρέπει να φερθούμε πιο έξυπνα από αυτούς.
Δεν μας περισσεύουν χρήματα για εισιτήρια/ξενώνες/απελάσεις και διακοσάευρα χαρτζιλίκια που προτείνουν ανεπάγγελτοι Υπουργοί που το μόνο που ξέρουν είναι να διαχειρίζονται τα δικά μας χρήματα και να μεγαλώνουν το χρέος.
Πρέπει να ζητήσουμε:
1. Ενίσχυση περιπολιών της αστυνομίας ακόμα και με στρατιωτικά τμήματα.
2. Κατάργηση ασύλου στα Πανεπιστήμια για να μην κρύβονται μέσα οι λάθρο (δεν είναι διακίνηση ιδεών αλλά παραεμπόριο).
3. Καθημερινοί έλεγχοι και κατασχέσεις των προϊόντων που πουλάνε οι λάθρο σε όλη την Ελλάδα και συνεχώς και όχι περιστασιακά.
4. Έλεγχος από που και από ποιους προμηθεύονται τα προϊόντα που πουλάνε.
5. Έλεγχος και αυτών που πουλάνε ή δίνουν προϊόντα προς πώληση στους λάθρο, αλλά έλεγχος και σε αυτούς που προσλαμβάνουν λάθρο για «μαύρη» εργασία με αυστηρά πρόστιμα.
6. Προμήθεια στους λάθρο αντί ελαχίστου τιμήματος προσωρινής κάρτας για να φύγουν από την Ελλάδα για Ευρώπη.
7. Έλεγχος σε όλες τις εταιρείες money transfer για το ποιοί στέλνουν χρήματα έξω και φορολόγηση ακόμα και από το πρώτο ευρώ. Κατάσχεση των χρημάτων που δεν μπορούν να δικαιολογήσουν την αποταμίευση τους (προφανώς προϊόντα παράνομης εργασίας ή κλοπής) τα οποία δεν έχουν δηλωθεί φορολογηθεί και πληρωθεί ασφάλιστρα υγείας.
8. Απαγόρευση ενοικίασης κατοικιών και καταστημάτων σε λάθρο με αυστηρές ποινές στους ιδιοκτήτες.
9. Συνεχής έλεγχος από την εφορία και λοιπές κρατικές υπηρεσίες στα καταστήματα που έχουν ανοίξει αλλοδαποί. Είναι γνωστό ότι δεν αποδίδουν ΦΠΑ και ασφάλιστρα και με τον ίδιο κωδικό διατηρούν δυο τρία ή τέσσερα καταστήματα.
10. Οι λογαριασμοί από τα διάφορα νοσοκομεία που προσέρχονται οι λάθρο να αποστέλλονται στις πρεσβείες τους.
11. Να τους γυρίσουμε μπούμερανγκ τη σύμβαση και όσους συλλαμβάνουμε εδώ να τους στέλνουμε πακέτο στα Ευρωπαϊκά κράτη με το αιτιολογικό ότι μπήκαν στην Ευρώπη πρώτα από την Γερμανία την Γαλλία την Ολλανδία και την Αγγλία, έτσι θα είναι αναγκασμένοι οι υπόλοιποι «πολιτισμένοι» Ευρωπαίοι να δεχθούν τους λάθρο αλλά και να μας πληρώσουν τα έξοδα υποδοχής, περίθαλψης και μεταφοράς.
Αν παρ όλα αυτά κάποιοι παραμείνουν τότε ας τους δώσουμε κάρτα εργασίας και ας τους νομιμοποιήσουμε ώστε να δουλεύουν, φορολογούνται και να πληρώνουν ασφαλιστικές εισφορές.
Θ.Χ
http://epanastasi-gr.blogspot.com


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More