13.5.11

Ήλθε ο ασχημομούρης και έδωσε εντολές στα λαμόγια της βουλής!

Βρείτε τα μεταξύ σας, "προστάζει" ο Τόμσεν!αύξηση του μεγέθους γραμματοσειράς




Από πού αντλεί τέτοιο απύθμενο θράσος ο κ. Τόμσεν, υπάλληλος ενός διεθνούς οργανισμού, απέναντι στους εκλεγμένους βουλευτές της χώρας;
Ρόλο γκαουλάϊντερ, διεκδικεί, καθώς φαίνεται ο κ. Πώλ Τόμσεν, αφού ούτε λίγο, ούτε πολύ, επιχειρεί να υποκαταστήσει τη λαϊκή βούληση και να προδιαγράψει τις πολιτικές εξελίξεις την Ελλάδα, όπως προκύπτει από τις χθεσινές του παραινέσεις προς τους εκπροσώπους των δύο μεγάλων κομμάτων στη συνάντησή του μαζί τους στην επιτροπή Οικονομικών υποθέσεων της Βουλής, κατόπιν δικού του αιτήματος.
Αφού επανέλαβε πως η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη και πως στόχος τους είναι να βοηθήσουν όσο το δυνατό περισσότερο για την υπέρβαση των προβλημάτων, στη συνέχεια, όπως ανέφεραν στους δημοσιογράφους τόσο ο κ. Βρούτσης, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, όσο και ο κ. Βορίδης, βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ., παρότρυνε τα δύο μεγάλα κόμματα να τα βρουν μεταξύ , να συναινέσουν στην εφαρμογή του μνημονίου.
Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Βορίδης  «η τρόϊκα μας είπε, εμείς σας δώσαμε 110 δις ευρώ. Εσείς θα κάνετε μεταρρυθμίσεις ή θα συνεχίσει η ίδια κατάσταση;», ενώ πρόσθεσαν ότι «θα πρέπει ΠαΣοΚ και ΝΔ να καθίσουν κάτω να τα βρουν για να υλοποιηθεί το πρόγραμμα.
Επιπλέον, αίσθηση, προκάλεσε η παρατήρηση της τρόϊκας με αφορμή επισήμανση την οποία φέρεται να έκανε ο κ. Κεφαλογιάννης  σχετικά με τις προτάσεις που παρουσίασε ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντ. Σαμαράς στο Ζάππειο, μεταξύ των οποίων και η μείωση της φορολογίας για τις επιχειρήσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες οι τροϊκανοί είπαν ότι «αν κάτι τέτοιο δεν συνοδευθεί με μείωση των δημοσίων δαπανών, είναι σα να βάζεις το κάρο μπροστά απ’ το άλογο».
Δημοσιεύθηκε στην Πολιτική


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More