24.1.10

Έλληνες γρηγορείτε.......

Είναι γεγονός αναμφισβήτητο ότι όλοι οι Έλληνες που αγαπούν την πατρίδα τους και θέλουν η χώρα τους να παραμείνει Ελληνική, έχουν ξεσηκωθεί για το κατάπτυστο νομοσχέδιο, που η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θέλει να φέρει για ψήφιση στη βουλή ,με σκοπό την νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών.  
Δυστυχώς όμως στους ΕΛΛΗΝΕΣ πατριώτες δεν επιτρέπεται καμία αντίδρασης καμία εκδήλωσης διαφωνίας και ακόμη περισσότερο καμία διαδήλωση στους δρόμους των Αθηνών. Ενώ ο κάθε λαθρομετανάστης μπορεί να διαδηλώνει στους δρόμους  και να βυθίζει την πρωτεύουσα της χώρας στο χάος , να καταλαμβάνει πλατείες και να μην επιτρέπει σε  Έλληνες να κάνουν την βόλτα τους ,να έχει μετατρέψει σε γκέτο ολόκληρες συνοικίες  ,εάν  κάποιος Έλληνας ή ομάδα Ελλήνων αντιδράσουν για την κατάσταση αυτή, τότε ξεσηκώνεται εναντίων τους όλος αυτός ο εσμός των λεγόμενων αντιρατσιστών , οι οποίοι συνεπικουρούμενοι  από την συντεχνία των πληρωμένων δημοσιογράφων της διαπλοκής,βάλλουν με κάθε μέσο που διαθέτουν εναντίων των πατριωτών . Όλοι αυτοί οι αντιρατσιστές, είναι αυτοί οι οποίοι υποστηρίζουν τους λαθρομετανάστες για να έχουν τα διαπλεκόμενα αφεντικά τους, φτηνά εργατικά χέρια και έχουν φέρει σε απόγνωση τους εργάτες από τους οποίους έχουν πάρει όλες τις δουλειές . Είναι αυτοί οι οποίοι με το παρεμπόριο και τις μαϊμούδες προϊόντα που πωλούν ,έχουν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τους όλους τους νομοταγείς εμπόρους . Πολλά καταστήματα έχουν κλείσει και οι υπάλληλοι των καταστημάτων αυτών περιμένουν την βοήθεια από το φιλόπτωχο ταμείο ανεργίας, όταν θα αποκτήσει σάλιο, γιατί κατά τον κο Λοβέρδο δεν υπάρχει ούτε σάλιο . Όταν λοιπόν διαμαρτυρηθείς για όλα αυτά σε χαρακτηρίζουν ρατσιστή και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς, εάν δε έχεις την ατυχία να συλληφθείς τότε σε παραπέμπουν στο εισαγγελέα και μετά ο θεός να βάλλει το χέρι του για ότι πρόκειται να σου συμβεί.
Είναι πλέον γνωστό ότι χθες Σάββατο στην περιοχή των αμπελοκήπων συνελήφθησαν 44 Έλληνες πατριώτες οι οποίοι προσπάθησαν να διαδηλώσουν για την πατρίδα τους και για την περιοχή τους .Ήθελαν να παραμείνει η πατρίδα μας Ελληνική  να μη παραδοθεί στις ορδές των λαθρομεταναστών και των λοιπών αναρχικών οι οποίοι καθημερινά καταπιέζουν τον Ελληνικό λαό ενώ το κράτος που πρέπει να μας προστατεύει απουσιάζει επιδεικτικά. Όπως έγινε γνωστό οι 44 πατριώτες παραπέμπονται στον εισαγγελέα σε βαθμό κακουργήματος  διότι είπαν όχι στην εθνική αποδόμηση και τον εποικισμό της Ελλάδος από την ανεξέλεγκτη πλέον εισβολή των νεοβαρβάρων λαθρομεταναστών.
Πρέπει λοιπόν όλοι  μας να τους συμπαρασταθούμε και να βρεθούμε κοντά τους την ΔΕΥΤΈΡΑ25/1/2010 στις 5 το απόγευμα στο κτήριο 10 των Δικαστηρίων της παλαιάς Σχολή Ευελπίδων .  
Νίκος Αγαπηνός .


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More