21.1.11

Τους ενοχλεί η εικόνα του Αρχηγού της Ε.Ο.Κ.Α!

Τους ενοχλεί η εικόνα του Αρχηγού της Ε.Ο.Κ.Α. και της φυσικής της συνέχειας.

Δεν μας κάνει αίσθηση το γεγονός ότι η παράταξη της ομοσπονδιακής δεξιάς θεωρεί τραμπουκισμούς την εικόνα του Αρχηγού. Όταν έρθει η ώρα να τον καπηλευτούν ψηφοθηρικά όλα καλά και άγια. Όταν πάλι δεν τους συμφέρει να τον επικαλεστούν, τότε παρουσιάζουν αφίσες που τον απεικονίζουν ως «τραμπουκισμό». Εμείς τοποθετήσαμε αφίσες του Αρχηγού, όπως άλλωστε και η ίδια η Πρωτοπορία έχει δημοσιεύσει. Οι συγκεκριμένες αφίσες αποτελούν κάλεσμα στο Επίσημο Εθνικό Μνημόσυνο του Αρχηγού στην Αθήνα που τελείτε από το ΔΡΑΣΙΣ – Κ.Ε.Σ.

Εμείς, οι απομονωμένοι τραμπούκοι όπως μας αποκαλεί η παράταξη της συμπολίτευσης, είμαστε το 18% του φοιτητόκοσμου. Μπορεί να μας θεωρείτε τρελούς, απομονωμένους, λίγους. Εμείς είμαστε οι ίδιοι φοιτητές, οι ίδιοι νέοι όπως ήμασταν το 55. Κάνουμε τον ίδιο αγώνα, έχουμε τις ίδιες αρχές και τις ίδιες αξίες. Πολεμάμε για τα ίδια ιδανικά, έχουμε δώσει τον ίδιο όρκο, έχουμε απέναντι μας τους ίδιους εφιάλτες, πιστοί όπως και τότε στις προσταγές του ίδιου Αρχηγού. Και τότε ήμασταν λίγοι, τρελοί και απομονωμένοι. Μην ξεχνάτε όμως ότι τέτοιοι τρελοί, τέτοιοι «τραμπούκοι» μας απελευθέρωσαν.

Όσον αφορά τις αναγραφές με σπρέι και συγκεκριμένα η φράση «ΔΡΑΣΙΣ ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ» ψευδός αναφέρετε από την Πρωτοπορία ότι το γράψαμε στην πρόσοψη του οικήματος τους. Αναφέρουμε ότι το οίκημα της «μεγάλης» παράταξης του «μεγάλου» Ανα(ν)στασιάδη βρίσκεται επί της οδού Φθιώτιδος. Η συγκεκριμένη αναγραφή βρίσκετε επί της οδού Βελεστίνου. Δεν γνωρίζαμε ότι για να γράψουμε με σπρέι οπουδήποτε στους Αμπελόκηπους θα έπρεπε πρώτα να πάρουμε άδεια από το Κέντρο Διαχείρισης Αμπελοκήπων «η Πρωτοπορία».

Έχουμε εμπιστοσύνη στην κρίση και στην νοημοσύνη των φοιτητών για το εάν η παραπάνω ενέργεια θεωρείτε τραμπουκισμός. Τραμπουκισμός και βία είναι τα γεγονότα που έγιναν στο πρόσφατο παρελθόν και δεν καταδικάστηκαν από κανένα.

Ερώτηση:
Ποια «μεγάλη» παράταξη έλαβε από τον κομματικό της επιχειρηματία τις κάτωθι εντολές για την χρονιά 2010 – 11.
Φέτος πρώτιστος στόχος είναι να κλείσει το αγκάθι που ακούει στο όνομα ΔΡΑΣΙΣ και σε δεύτερη μοίρα έρχονται τα ποσοστά που θα λάβουμε.

ΔΡΑΣΙΣ - ΚΕΣ

Υπενθυμίζουμε ότι:

Την Κυριακή 23/1/2011 θα τελέστεί το Εθνικό Μνημόσυνο του Αρχηγού μας, Στρατηγού Γεώργιου Γρίβα Διγενή, στην Εκκλησία του Αγίου Θωμά στο Γουδί, Αθήνα.
Μετά το τέλος της θείας λειτουργίας θα ακολουθήσει φιλολογικό μνημόσυνο στο οίκημα μας (Παιανίας 5 – 7, Ζωγράφου).


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More