29.5.11

Αντε και καλές σφαλιάρες κορίτσια!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΓΑΜΙΑ.

Εφ. Μπιργκιούν 24-5-2011.
 
¨Η πολυγαμία πρέπει να νομιμοποιηθεί¨!
Η Σιμπέλ Ουρεσίν-σύμβουλος των δήμων Φατίχ και Εγιούπ υποστηρίζοντας πως στην θρησκεία υπάρχει η πολυγαμία, λέει πως ¨η πολυγαμία πρέπει να είναι νόμιμη¨!
Η ειδικός στην επιστήμη της συμπεριφοράς Σιμπέλ Ουρεσίν που είναι και σύμβουλος στους δήμους Φατίχ και Εγιούπ έκανε εντυπωσιακές δηλώσεις σχετικά με την πολυγαμία. Ισχυριζόμενη πως κάτι τέτοιο περιλαμβάνεται στην θρησκεία ζήτησε να γίνει και νόμιμη. Η Ουρεσίν ανέφερε ότι έτσι θα λυνόταν και το πρόβλημα των κοριτσιών που εντέλει παραμένουν στο σπίτι (σημ. μετ. ανύπαντρες).

Μιλώντας στην εφημερίδα Χαμπέρτούρκ εν περιλήψει είπε τα εξής : Ο άντρας αν κάνει θρησκευτικό γάμο και με άλλη δεν είναι υποχρεωμένος να πάρει άδεια από την γυναίκα του. Με το ¨σε χωρίζω¨ η γυναίκα μένει μετέωρη. Για αυτό το λόγο πρέπει να νομιμοποιηθεί η πολυγαμία. Στην θρησκεία μας υπάρχει η πολυγαμία. Δεν μπορούνε όλοι να το κάνουν, δεν μπορείτε να λέτε σε αυτόν που το κάνει ¨γιατί το έκανες ;¨. Στο Κοράνι υπάρχει.
ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΑΝΤΡΑΣ ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Ένας πλούσιος, καριερίστας, με πολλά χρήματα και αυξημένη σεξουαλική ισχύ μπορεί να επιλέξει την πολυγαμία. Καμμιά γυναίκα δεν γίνεται δεύτερη σύζυγος σε φτωχό άνθρωπο. Ο άντρας είναι πιο ερωτύλος, πιο γελαστός, τρέχει σε αυτήν που τον ικανοποιεί σεξουαλικά. Αν ήμουν άντρας θα είχα πολλές γυναίκες.
Το πραγματικό κόστος της πολυγαμίας είναι σε βάρος του άντρα. Διότι υπόκειται σε υλικές και πνευματικές ζημίες. Αυτούς που ανοιχτά λένε ότι είναι πολύγαμοι τους χειροκροτώ και τους συγχαίρω.
ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΠΙΤΙ
Η πολυγαμία θα παίξει σημαντικό ρόλο σε προβλήματα όπως αυτά των ανώμαλων σχέσεων και το πρόβλημα της παραμονής των κοριτσιών στο σπίτι.
Για μένα ο ξυλοδαρμός και η απιστία δεν είναι λόγοι χωρισμού. Στην Τουρκία το 80% των γυναικών ξυλοφορτώνεται λόγω της γλώσσας τους


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More