8.12.10

Τα καθημερινά μας νέα...

Συνελήφθη ο Παύλος Ψωμιάδης (2010-12-08) - Kalimera.gr
Ενώπιον της δικαιοσύνης θα οδηγηθεί σήμερα ο επιχειρηματίας Παύλος Ψωμιάδης, ο οποίος συνελήφθη χθες το βράδυ, ύστερα από ένταλμα της 6ης τακτικής ανακρίτριας. Ο πρώην ισχυρός άνδρας της AΣΠΙΣ κατηγορ..(17 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Λ. Κατσέλη: Είμαστε σε καλό δρόμο σχετικά με το νομοθετικό σχέδιο για τις εργασιακές σχέσεις (2010-12-08) - ERT3
"Βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο, απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να ρυθμιστούν, όμως είμαστε σε καλό δρόμο", δήλωσε η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Λούκα Κατσέλη, αναφερόμενη στο νομο..(18 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Γ. Παπανδρέου - Ν. Ρουμπινί (2010-12-08) - Express.gr
 Ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα η συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός κ. Γ. Α.Παπανδρέου με τον νομπελίστα οικονομολόγο Νουριέλ Ρουμπινί, στο Μέγαρο Μαξίμου. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο υπουργός ..(14 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Συνάντηση και γεύμα Προέδρου Δημοκρατίας, Κ. Παπούλια με τον Πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Μ. Αμ (2010-12-08) - ERT3
Η «διπλωματία των καταστροφών» είναι μια καλή ευκαιρία για να αναπτύξουμε την ειρηνική συνεργασία με τους γειτονικούς λαούς, συμφώνησαν ο Πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής, Μαχμούντ Αμπάς, και ο πρόε..(15 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)

Χ. Καστανίδης: «Έχουν δίκιο οι κρατούμενοι αλλά θα πρέπει να περιμένουν» (2010-12-08) - Eleutherotypia
«Δεν χρειάζεται διαμεσολάβηση για να συνομιλήσει ο υπουργός Δικαιοσύνης με τους κρατούμενους» αναφέρεται σε ανακοίνωση του αρμόδιου υπουργείου σχετικά με τις κινητοποιήσεις των κρατουμένων στα σωφρονι..(4 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Τσίπρας: Υπεύθυνο για τη δυστυχία εκατομμυρίων ανθρώπων, το ΔΝΤ (2010-12-08) - Kathimerini
Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή την επίσκεψη του Στρος-Καν στο Κοινοβούλιο δήλωσε ότι «το ΔΝΤ και όσοι το εκπροσωπούν, είναι υπεύθυνοι για τη δυστυχία εκατομμυρίων ανθρώπων σε ..(2 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Ορκίζονται τα δημοτικά συμβούλια Γορτυνίας και Βόρειας Κυνουρίας (2010-12-08) - Express.gr
 Την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου στις 12:30 το μεσημέρι στο ίδρυμα ''Μνήμη Αγγελικής και Λεωνίδα Ζαφείρη'' στο 'Αστρος, θα γίνει η ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου Βόρειας Κυνουρίας και του δημά..(2 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Παπανδρέου: «Απαξιώσαμε τις δυνατότητες μας» (2010-12-08) - Ethnos
«Μπήκαμε σε κρίση όχι γιατί δεν έχουμε δυνατότητες, αλλά γιατί τις απαξιώσαμε», τόνισε ο πρωθυπουργός μια μόλις ημέρα μετά την επίσκεψη του ισχυρού άνδρα του Διεθνούς Νομισματικού Γραφείου. ..(2 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Στρος Καν: Συνδέστε μισθούς με παραγωγικότητα (2010-12-08) - Ethnos
Μιλώντας απόψε στη Βουλή και ενώπιον των μελών της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων, ο κ. Στρος - Καν δήλωσε ικανοποιημένος του από την μέχρι τώρα πορεία των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, επαναλαμβάνοντ..(2 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Χιλή: Τουλάχιστον 81 νεκροί από πυρκαγιά (2010-12-08) - Capital.gr
Τουλάχιστον 81 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίς την Τετάρτη σε φυλακή στην πρωτεύουσα της Χιλής Σαντιάγο, μετέδωσε η κρατική τηλεόραση, επικαλούμενη αξιωματούχους τ..(8 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Σε λευκό κλοιό το Παρίσι (2010-12-08) - Eleutherotypia
Η πυκνή χιονόπτωση στο νομό Ιλ ντε Φρανς και τις γύρω περιοχές έχει προκαλέσει προβλήματα στις συγκοινωνίες, τόσο στο οδικό και σιδηροδρομικό δίκτυο από και προς το Παρίσι, όσο και στα αεροδρόμια της ..(11 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Ελληνική βοήθεια στους πλημμυροπαθείς της Αλβανίας (2010-12-08) - Τα Νέα
Από διάφορες χώρες συνεχίζει να φτάνει ανθρωπιστική βοήθεια στις βορειοδυτικές περιοχές της Αλβανίας που επλήγησαν από τις χειρότερες βροχοπτώσεις και πλημμύρες των τελευταίων 150 ετών. Από τις πρώτε..(8 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Κοινά γυμνάσια αμερικανών και ιαπώνων, «παρενοχλούνται» από τη Ρωσία (2010-12-08) - To Bima
Η κυβέρνηση της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι μαχητικά της πολεμικής αεροπορίας της πραγματοποίησαν πτήση « κοντά » σε περιοχή όπου δυνάμεις των ΗΠΑ και της Ιαπωνίας διεξήγαγαν κοινά γυμνάσια, αλλά « δεν παρα..(7 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)

Ελλάδα-Αναβλήθηκε η συνάντηση του Παπακωνσταντίνου, Ρουμπινί (2010-12-08) - Express.gr
Αναβλήθηκε η συνάντηση του υπουργού Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου με τονοικονομολόγο Νουριέλ Ρουμπινί λόγω διαδηλώσεων στο κέντρο της Αθήνας, σύμφωναμε το υπουργείο Οικονομικών.Ο υπουργός οικονομικώ..(18 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Merkel: Το ευρωομόλογο θα δημιουργούσε λάθος κίνητρα (2010-12-08) - Capital.gr
Η Γερμανίδα καγκελάριος Angela Merkel επανέλαβε σήμερα την αντίθεση της στη δημιουργία κοινών ευρωομολόγων, σημειώνοντας ότι κάτι τέτοιο δεν θα έστελνε το σωστό οικονομικό μήνυμα, όπως μεταδίδει το Do..(16 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Στο 4,9% "έκλεισε" ο πληθωρισμός το Νοέμβριο (2010-12-08) - Forthnet
Σε πτωτική τροχιά κινήθηκε ο πληθωρισμός και συγκεκριμένα υποχώρησε στο 4,9% το Νοέμβριο από 5,2% που ήταν τον Οκτώβριο. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Ελληνική Στατιστική Αρχή, απ..(11 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Πτωτικές τάσεις στις τιμές του πετρελαίου (2010-12-08) - Pathfinder.gr
Στα 88 δολάρια το βαρέλι διαπραγματεύεται το πετρέλαιο στις ηλεκτρονικές συναλλαγές στην Ασία, με τις τιμές να καταγράφουν πτώση.Στις πρωινές συναλλαγές, η τιμή του ελαφρού αργού για συμβόλαια παράδοσ..(14 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More