4.3.10

Να μας τα πάρουν όλα!!!!!

Να πέσουν οι μάσκες των Jews που κρύβονται πίσω από την Moody's..."Μείωση των μισθών κατά 100% και να υποθηκεύσει την Ακρόπολη"!!!


Προσέξτε τι γράφει το zerohedge ...Oops: Moody’s Puts National Bank Of Greece (And Four Other Banks) On Downgrade Review
Μια διάσωση που δεν ήταν διάσωση. Τίποτα δεν χειρότερο από μια ημέρα σαν τη σημερινή, όπου κάθε πληροφορία ή φήμη ακύρωνε την προηγούμενη. Πριν από μία ώρα η Moody’s “εξυμνούσε” τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης να αυξήσει το όριο των συντάξεων στα 100 χρόνια, τη μείωση των μισθών κατά 100% και να υποθηκεύσει την Ακρόπολη.

Δεν πρόλαβε να σταλεί το τελευταίο bit του πακέτου της πληροφορίας και ακολούθησε νέα ανακοίνωση της εταιρείας, στην οποία η Moody’s εκφράζει την πρόθεσή της να υποβαθμίσει 5 ελληνικές τράπεζες, ανάμεσά τους και την Εθνική Τράπεζα, της οποίας η αξιολόγηση είναι αυτή τη στιγμή Α2 (υπενθυμίζουμε ότι το Titlos που όλοι ψάχνουν βρέθηκε αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα της τράπεζας). Το ερώτημα είναι αν μπορεί η Εθνική να υποβαθμιστεί ανεξάρτητα και να μην συμπαρασύρει σε δίδυμη υποβάθμιση και το ίδιο το ελληνικό κράτος.

Antinews


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More