20.6.11

Αυτοί θα πάνε στο Γουδή!

Ο Κοσκωτάς πήγε φυλακή για πενταροδεκάρες. Κάποιοι ανυπόληπτοι τραπεζίτες που σκορπάνε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ σε σαπάκια των ΜΜΕ, γιατί κυκλοφορούν ελεύθεροι;


Τόσο ο πρωθυπουργός, όσο και ο νέος υπουργός Οικονομικών έδωσαν την εντύπωση ότι θέλουν μια επικοινωνία με μας τους Αγανακτισμένους πολίτες.
Όταν θα σταματήσουν να μας κοροιδεύουν  κατάμουτρα, θα το σκεφτούμε.
Όταν θα σταματήσουν για παράδειγμα να μας οδηγούν στην εξαθλίωση την ίδια στιγμή που οι κρατικοδίαιτες  (ιδιωτικές) τράπεζες σπρώχνουν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ  θαλασσοδάνεια και διαφήμιση στους ιδιοκτήτες των ΜΜΕ.
Παίρνουν από το φτωχό το σπίτι για χίλια ευρώ και την ίδια στιγμή σπρώχνουν εκατομμύρια δανεικά κι αγύριστα σε κομμάτι του μηντιακού υποκόσμου-γιατί περί υποκόσμου πρόκειται αν κρίνουμε από τα μηντιακά σκάνδαλα που βρίσκονται στην επικαιρότητα.
Αλήθεια ως πότε το διεφθαρμένο κράτος μας, θα διασώζει εκείνες τις ξιπασμένες τράπεζες που δάνεισαν με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ δάνεια σεσημασμένες επιχειρήσεις των ΜΜΕ, δίχως καν υποθήκες  αντίστοιχου ύψους;
Γιατί ο Έλληνας φορολογούμενος να σηκώνει κι αυτό το βάρος;
Γιατί θα πρέπει να πληρώνει την χυδαία διαπλοκή του τραπεζικού συστήματος και των ΜΜΕ;
Βοά η δημοσιογραφική και τραπεζική πιάτσα για τον ανυπόληπτο τραπεζίτη, ο οποίος  επί σειρά ετών  άπλωσε επικίνδυνα τον τραχανά των εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ στα σαπάκια των ΜΜΕ και τώρα κάνει το παγόνι.
Ο Κοσκωτάς πήγε φυλακή για πενταροδεκάρες. Κάποιοι ανυπόληπτοι τραπεζίτες που σκορπάνε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ σε σαπάκια των ΜΜΕ, γιατί κυκλοφορούν ελεύθεροι;
O συγκεκριμένοςν σπρώχνει δάνεια και διαφημίσεις στους νταβατζήδες των ΜΜΕ για να εξασφαλίσει την ασυλία. Ως πότε όμως;
Όχι, στη τελική δεν πρόκειται για ιδιωτική τράπεζα μια και το κράτος την ενισχύει διαρκώς με τα πακέτα στήριξης, ενώ οι ισχυροί μέτοχοί της επιλέγουν να μειωθεί το ποσοστό συμμετοχής τους από το να βάλουν ρευστό στο μαγαζί.
Έτσι κάνουν  όλοι.

 Από τον Νίκο Πετράτο (Αγανακτισμένο Έλληνα πολίτη)
Κουρδιστό Πορτοκάλι


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More