8.1.12

Γιά σου χορευταράααααα μου!

ΑνταγωΝΗΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ!


Κάποιοι λένε ότι το 2012 η γη θα καταστραφεί. Η χώρα που έδωσε σ’ αυτόν τον πλανήτη, ειδικά στο δυτικό της «κόσμο» τα πάντα, έχει ήδη σχεδόν καταστραφεί ως… ανταπόδοση της προσφοράς της, επομένως δεν μας σκιάζει η Αποκάλυψη που ίσως έρθει. Και οι υπαίτιοι της καταστροφής γιορτάζουν. Η Ελλάδα έγινε ανταγωΝΗΣΤΙΚΗ. Όλο και πιο ανταγωΝΗΣΤΙΚΗ.

Και οι άστεγοι κάνουν καταπληκτικές γιορτές που λέει και ο τραπεζίτης «κυβερνήτης» Παπαδήμιος. Έχουμε γυρίσει σε μια πιο «σύγχρονη» κατοχή γερμανική και μόλις στο τέλος της 1ης φάσης της προδοσίας οι κατακτητές και τα τσιράκια τους λένε κάναμε κάποια… λαθάκια. Μόνο τώρα όλοι λένε γιατί βρίζετε όλοι τους Έλληνες;

Είναι σωστό να βρίζεις και να χτυπάς κάποιον που τον έριξαν κάτω από την πείνα και την πάσης μορφής βία; Και αντί να τους συλλάβουν και καθίσουν στο σκαμνί οι δικαστές λένε ότι δεν τους αφήνουν να κάνουν την δουλειά τους οι ένοχοι της κρίσης(σιγά το νέο) ή αναλύουν την κατάσταση στα φοβισμένα από το τέλος της παντοκρατορίας τους «αστέρια» των ΜΜΕ που έπλασαν την «ευημερία» της μεταπολίτευσης και έγλυψαν από το πρωί ως το βράδυ σα λιγούρια σωστά τους πολιτικάντηδες και πάσης φύσεως «παράγοντες» και «φίρμες».

Όσο αυτό συνεχίζεται η καταστολή της αντίδρασης και η βία και το ξεπούλημα θα συνεχίζονται και οι τοκογλύφοι θα απαιτούν και άλλο αίμα ελληνικό. Τώρα που είμαστε ανταγωΝΗΣΤΙΚΟΙ και το κλίμα σιγά-σιγά μεταστρέφεται και η προπαγάνδα εσωτερικού και εξωτερικού δεν «κολλάει» πρέπει να του δώσουμε να καταλάβει στην διαμαρτυρία. Και ας επιστρατεύσουν όσα δακρυγόνα θέλουν. Ο πεινασμένος για ζωή και όχι εξαθλίωση και σχεδόν επιβίωση Έλληνας δεν φοβάται να κλάψει. Τι να φοβηθεί; Τα έχει δει όλα! Κάθε γενιά και χειρότερα. Ας είναι το 2012 η καταστροφή και η Αποκάλυψη του κόσμου που μας έφτιαξαν οι «κοστουμάτοι» αφέντες του χρήματος. Η ανταγωΝΗΣΤΙΚΗ Ελλάδα το 2012 θα χορτάσει κάθαρση και τιμωρία… Δεν υπάρχει αμφιβολία. Όταν αδειάζει το στομάχι στο 20% τουλάχιστον του πληθυσμού η ώρα του ξεσηκωμού είναι εδώ.

 Γράφει η Σοφία Τ.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More