8.1.12

Ο 4ος άστεγος που πεθαίνει σε ένα μήνα!

ΑΣΤΕΓΟΣ ΞΕΨΥΧΗΣΕ ΣΕ ΠΑΓΚΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ .........Ο 4ος ΑΥΤΌ ΤΟ ΜΗΝΑ !!!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΑ Η ΝΕΑ ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ...ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΣΤΕΓΩΝ ΛΟΓΩ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ...
ΕΙΝΑΙ Ο 4 ΑΣΤΕΓΟΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ...

Οι κακές συνθήκες διαβίωσης είναι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η αιτία του θανάτου ενός 60χρονου άνδρα που βρέθηκε νεκρός χθες το βράδυ σε ένα παγκάκι στην πλατεία Δημοτικής αγοράς των Χανίων.
Το άψυχο κορμί του 60χρονου, εντόπισε ένας περαστικός που ειδοποίησε την αστυνομία ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο, παρέλαβε τον άντρα και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Χανίων, για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 60χρονος δεν έφερε κάποιο τραύμα και πιθανολογείται ότι ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια .

Πρόκειται για τον πρώτο θάνατο αστέγου στα Χανιά που φέρνει ωστόσο στο προσκήνιο ένα πανελλαδικό πρόβλημα, όπως είναι οι συνθήκες εξαθλίωσης στις οποίες έχουν περιέλθει αρκετοί συμπολίτες μας. Παρά όμως την δραματική, λόγω της οικονομικής κρίσης, αύξησης των αστέγων σε όλη την Ελλάδα, οι αρχές δεν φαίνεται να έχουν αναπτύξει ακόμα τις απαραίτητες δομές για να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο.
iefimerida.gr

Να σταλούν τα έξοδα της κηδείας στον κ. Παπαδήμο.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More