9.2.10

Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ

Πλημμέλημα η δολοφονική επίθεση του Κουνταρδά στον Πολυζωγόπουλο!


Προφυλακισμένος για κακούργημα ο Παπαγεωργίου με ράμματα στο κεφάλι!!!
polyzogopoulosΌλα όσα θα διαβάσετε είναι πέρα για πέρα αληθινά και συμβαίνουν στη… δημοκρατική Ελλάδα του 2010! Διαβάστε την είδηση όπως ακριβώς δημοσιεύεται στα «Νέα» (φύλλο Τρίτης) για να μη πει κάποιος "σύντροφος" ότι… μεροληπτούμε:

«Στα μαλακά για την επίθεση στον Πολυζωγόπουλο
ΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ του κακουργήματος της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε απόπειρα σωματικής βλάβης (πλημμέλημα) για τον Νίκο Κουνταρδά, ο οποίος κατηγορείται για την επίθεση εις βάρος του πρώην προέδρου της ΓΣΕΕ Χρήστου Πολυζωγόπουλου, εισηγήθηκε χθες ο εισαγγελέας του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών.
 «Τόσο ο κατηγορούμενος όσο και άλλα άτομα του λεγόμενου αντιεξουσιαστικού χώρου χτυπούσαν τον κ. Πολυζωγόπουλο για τον θεσμικό του ρόλο, γιατί για εκείνους συμβόλιζε το σάπιο και το διεφθαρμένο. Μέσα στην τρίλεπτη επίθεσή τους θα μπορούσαν να είχαν καταφέρει θανατηφόρα χτυπήματα αν πράγματι αυτός ήταν ο σκοπός τους», επισήμανε ο εισαγγελέας».
Κατά τον εισαγγελέα «έσπασαν στο ξύλο» όχι το… πρόσωπο Πολυζωγόπουλο, αλλά το… θεσμό Πολυζωγόπουλο. Αν αυτή δεν είναι λογική «φαρ ουέστ», τότε τι είναι; Και με την ίδια λογική γιατί αύριο το πρωί να μη βρεθεί κάποιος «αντιεξουσιαστής» για να επιτεθεί στο… θεσμό Πρωθυπουργό ή στο θεσμό βουλευτής ή στο θεσμό δημοσιογράφο ή στο θεσμό δικαστικός λειτουργός. Τώρα αν αυτός ταυτίζεται με… φυσικά πρόσωπα, ε ας πρόσεχαν βρε παιδί μου! Ποιος τους είπε να αντιπροσωπεύουν θεσμούς;
papageorgioy_travmatiasΤην ίδια ώρα, βέβαια, ο θεσμός του δημοσιογράφου που έφαγε ένα καδρόνι στο κεφάλι του προσώπου του Δημήτρη Παπαγεωργίου - χαρακτηριστική η φωτογραφία λίγες ώρες μετά τη... σύλληψή του με μπανταρισμένο το κεφάλι! - βρίσκεται προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό γιατί τον χτύπησε ο… θεσμός του «αντιρατσιστή» στο πρόσωπο κάποιου αριστεριστή! Γιατρέ τα χάπια μου!!!
www.elora.gr/


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More