18.4.11

Όσο και να προσέχει δεν θα το αποφύγει!

Παπανδρέου πρόσεχε γιατί θα χαρακτηριστείς «Εθνικός Προδότης»!

PAPANDREOU MONTAZΤο νοιώθουμε στο πετσί μας, σαν να μας σβήνουν το τσιγάρο. Έχει γίνει ο καθημερινός εφιάλτης μας. Το περιγράφαμε και το διαισθανόμαστε από την πρώτη στιγμή. Το καταγράφαμε για χρόνια ολόκληρα, και σε διαφορετικές περιπτώσεις προσώπων και καταστάσεων.
Επιτέλους ξύπνησε και ο πνευματικός κόσμος αυτού του τόπου και βγαίνει ευθέως και το διατυμπανίζει. Ότι αυτό που έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου στο τόπο ήταν πέρα από πολιτική απάτη και εθνική προδοσία. Το μνημόνιο είναι συνταγματικό πραξικόπημα της χώρας, έκτρωμα χείριστης μορφής, καθαρή θηλιά στο λαιμό όλων μας. Είναι πλέον επικίνδυνοι και ανεπιθύμητοι από την συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού.
Οι καθηγητές πανεπιστημίου Κασιμάτης και Μπέης βγήκαν παντού και τεκμηρίωσαν επιστημονικά ότι το μνημόνιο είναι αντισυνταγματικό και νομικό έκτρωμα. Αυτό που γίνεται στην Ελλάδα δεν έχει προηγούμενο. Με ηθικό αυτουργό τον Γιώργο Παπανδρέου και την ανίκανη κυβέρνηση του, δεν ξεζουμίζουν οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι το ιδρώτα κάθε Έλληνα μόνο, αλλά ξεπουλάνε την χώρα και υποθηκεύουν την ύπαρξη και των επόμενων γενεών.
Παραμερίζω στη σκέψη μου που ήταν όλα αυτά τα χρόνια οι πνευματικοί άνθρωποι αυτού του τόπου και δεν έβλεπαν, δεν άκουγαν για τις ρεμούλες και τις αρπαχτές που μας οδήγησαν στην υποδούλωση των παγκόσμιων τοκογλύφων, μας ακύρωσαν τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής, μας κατέκλεψαν όχι μόνο τον ιδρώτα, αλλά κάθε είδους εργασιακό κεκτημένο που για να κατακτηθεί χύθηκε αίμα.
Η οργή γίνεται μέρα με την ημέρα φουσκοθαλασσιά αγανάκτησης. Μας έβαλαν στο λούκι των τοκογλύφων και ρουφούν συνεχώς το αίμα του Έλληνα με καλαμάκι. Τον οδηγούν στην απόγνωση, την απελπισία και την κατάθλιψη. Του στερούν την στοιχειώδη αξιοπρέπεια, τα αυτονόητα δικαιώματα του ως ανθρώπου.
Γιατί; Για να παραγράφουν τα σκάνδαλα που οι ίδιοι δημιούργησαν. Για να αθωώνουν τους Μαντέληδες που οι ίδιοι δημιούργησαν. Για να εξυπηρετούν τους άπληστους εργολάβους-Νταβατζήδες που το σύστημα τους δημιούργησε και αυτοί πιστά υπηρετούν για να υπάρχουν, στερούν μέχρι και το δικαίωμα στον απλό πολίτη να αναπνεύσει έστω και για λίγο στο χωριό του.
Πιράνχας εισαγόμενα και ντόπια, θωρακισμένα από τα τείχη προστασίας των μηχανισμών που εμείς πληρώνουμε, αναλώνονται αδιόρθωτοι και αμετανόητοι στο ξεπερασμένο και ξύλινο πολιτικό του πεδίο, βολεμένοι και αδιάφοροι για την τύχη της κοινωνίας, που της είπαν ψέματα του τύπου «Λεφτά Υπάρχουν», την κατέκλεψαν και την ισοπεδώνουν χωρίς οίκτο καθημερινά. Και όλα αυτά παραβιάζοντας κατ’ εξακολούθηση το ελληνικό σύνταγμα.
Οι υποτιθέμενοι υπηρέτες του λαού, και οι 300 της βουλής έκαναν τα στραβά μάτια στην κατάφορη παραβίαση του ελληνικού συντάγματος με την ανελέητη εφαρμογή του μνημονίου και την ισοπέδωση των εργασιακών και όχι μόνο κεκτημένων.
Μεγάλη ευθύνη έχει και ο πρόεδρος της ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας που αναλώνεται σε διαπιστώσεις. Είναι γνωστό ότι δεν έχει παρεμβατικού χαρακτήρα θεσμικές δυνατότητες. Έχει όμως το κύρος και οφείλει να έχει την δύναμη να χτυπήσει το χέρι του στο τραπέζι και να πετάξει στα μούτρα όλων αυτών που πρόδωσαν και υποδούλωσαν την Ελλάδα και το λαό της την παραίτηση του. Γιατί αξιοσέβαστε Κύριε πρόεδρε δεν έχεις ανάγκη κανέναν από αυτούς. Η τελευταία υπογραφή μετράει για τον κάθε ένα. Αυτό που αφήνει πίσω. Ένας λαός ολόκληρος υποφέρει, και δεν θέλει λόγια αλλά πράξεις πλέον.
Όσο για τον Γιώργο Ανδρέα Παπανδρέου που όλα αυτά τα χρόνια ήταν πρωτοκλασάτος Υπουργός, όταν έκαναν τις ρεμούλες και τις αρπαχτές οι σύντροφοι του, όσο πιο σύντομα πάρει την παρέα του και φύγει τόσο το καλύτερο για αυτόν. Πάντως στη συνείδηση του Έλληνα έχει καταγραφεί ήδη ως ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.
Το γιατί το ξέρουν και το βιώνουν ακόμη και τα μικρά παιδιά που αυτός και η παρέα του κατέστρεψαν σε όλα τα επίπεδα. Επισήμως πλέον η κατ επίφαση δημοκρατία που βιώνουμε εδώ και χρόνια, έχει μετατραπεί σε κοινοβουλευτικό καθεστώς. Όταν παραβιάζεται το σύνταγμα για τον λαό αλλά και για την κυριαρχία της χώρας, τότε μιλάμε για χείριστη μορφή ΧΟΥΝΤΑΣ, Γιωργάκη.
Κάποιος θα βρεθεί να στο εξηγήσει γιατί σαφώς εσύ δεν επικοινωνείς με το περιβάλλον των φουκαράδων που τους έσυρες στην απελπισία. Πρόσεχε γιατί κινδυνεύεις να χαρακτηριστείς και από την ίδια την ιστορία ως «Εθνικός Προδότης»…
Ωρολόγιος Δείκτης 
Ελεύθερη Ώρα


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More