1.7.12

Το axisradio.gr σας περιμένει κοντά του τον Σεπτέμβριο!!!

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ.


Όλα ξεκίνησαν πριν ένα χρόνο περίπου, όταν μια ομάδα, ή παρέααν θέλετε, εθνικιστών αποφάσισε να μην παίρνει αλλά και να μην δίνει λογαριασμό ούτε σε κόμματα, ούτε σε αποκόμματα και να σηκώσει ψηλά τις κεραίες της εθνικιστικής προπαγάνδας!
Και εγένετο εθνικιστικός ιντερνετικός σταθμός, το Axis Radio, που αισίως σε λίγο θα σβήσει το πρώτο του κεράκι. 
Γιατί ραδιόφωνο;  Γιατί δεν θέλουμε να μας ματιάσουν και γιατί έχουμε και ωραίες φωνές!
 Γιατί ιντερνετικό; Γιατί θέλουμε η φωνή μας να ακούγεται κυριολεκτικά παντού, όπου υπάρχει Έλληνας στο αίμα και στην ψυχή.
Γιατί τώρα; Γιατί έτσι μας αρέσει!
Όταν ξεκινήσαμε, είχαμε γράψει ένα κείμενο σχετικά με το τι ΔΕΝ είμαστε. Ήρθε λοιπόν η ώρα να ξανασυστηθούμε από την ανάποδη και να πούμε ΤΙ είμαστε. Είμαστε Έλληνες Εθνικιστές, είμαστε ελεύθεροι και ωραίοι, είμαστε φωνή βοώντος εν τω ραδιοφώνω, μα πάνω απ’όλα είμαστε αφίμωτοι, γιατί δεν τα πιάνουμε από πουθενά και δεν μπορεί κανείς να μας πιάσει από πουθενά. Και επειδή έσφιξαν οι ζέστες και ο λαός ετοιμάζεται για τα μπάνια του και που μυαλό για χαλάρωμα στο ίντερνετ, είπαμε να σας βάλουμε επαναλήψεις για ένα μήνα, ώστε τον Αύγουστο που θα ξεκουράζονται και τα μηχανήματα, να έχετε αβάδιστα το χρόνο επεξεργαστείτε εκπομπές ενός έτους και να τα πούμε ξανά ένα χεράκι τον Σεπτέμβριο, όπου θα σας εξετάσουμε για να δούμε αν περνάτε την τAxis!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More