5.3.10

Οι καραγκίοζηδες σε όλο τους το μεγαλείο !!!!!!


Η αριστερά του κεφαλαίου ρημάζει την πατρίδα μας

Ο ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε πόσο σέβεται εκείνους που θυσίασαν τη ζωή τους για την Ελευθερία: καθόλου. Τα απαράδεκτα συμβάντα στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη με θλιβερό πρωταγωνιστή το ..."κόμμα" του Αλέξη Τσίπρα, αναδεικνύουν μια νέα απόπειρα επιβολής στην πολιτική & κοινωνική ζωή ενός επικίνδυνου και αδιέξοδου μηδενισμού, που μόνη του έννοια έχει την πρόκληση αναρχίας και χάους.
Μιας κατάστασης, που δεν θα λύσει κανένα απολύτως πρόβλημα, αλλά αντίθετα, θα προσθέσει μυριάδες άλλα στα ήδη υπάρχοντα.μεγαλίο
Η περιθωριακή πολιτική συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελεί ντροπή για το πολίτευμά μας.
Και αυτό γιατί, παρά τα πολύ χαμηλά εκλογικά ποσοστά του, ο ΣΥΡΙΖΑ υπερεκπροσωπείται, κατόπιν συστηματικών παρεμβάσεων σε βάθος χρόνου από συγκεκριμένα κέντρα, στους πόλους επιρροής.
Όμως, παρά τις προσπάθειες του καθεστωτικού κοσμοπολιτισμού να μας επιβάλει μια κουλτούρα ελευθεριακών συμπεριφορών και να δημιουργήσει κίβδηλα πρότυπα, καταστάσεις όπως αυτές που είδαμε στους δέκτες μας, προσβάλλουν βάναυσα την αισθητική του μέσου Έλληνα και είναι απορριπτέες.Η Ελλάδα κατηφορίζει.
Μια μικρή μειοψηφία σκληρών αριστεριστών, προσκολλημένη στο άρμα των εθνομηδενιστών του ΠΑΣΟΚ, προσπαθεί να ισοπεδώσει όλα όσα πετύχαμε, επιδιώκοντας την... ανατροπή.
Μια ανατροπή, που κανείς όμως δεν μας λέει τι θα φέρει στην κοινωνία μας. Μια ανατροπή, που όλως τυχαίως συμφέρει κυρίως το διεθνές κερδοσκοπικό κεφάλαιο, που προσπαθεί να ρίξει τα φράγματα, που εμπόδίζουν την επικράτησή του: θεσμούς, παραδόσεις, ήθη και έθιμα.
Η ..."επανάσταση" έγινε επάγγελμα, ενώ ο διεθνισμός του προλεταριάτου, έγινε διεθνισμός του κεφαλαίου.
Ηττήθηκαν οι αριστεροί το 1949 στα βουνά.
Ντύθηκαν όμως με κοστούμια και ξανάρχονται με το life style και την ελευθεριότητα ως προμετωπίδες, κρύβοντας την πραγματική τους επιδίωξη: τη διάλυση των εθνών.
Θα αποτύχουν. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Ο αριστεριστικός στη σύλληψή του ολοκληρωτισμός της Νέας Τάξης έγινε μισητός παγκοσμίως, πριν ακόμα καλά-καλά επιβληθεί.
Ποιο είναι το χειρότερο πρόβλημα για όλους όσους παίζουν, ηθελημένα ή αθέλητα, το παιχνίδι του κερδοσκοπικού κεφαλαίου;
Η αρνητική δημοσιότητα, η οποία όμως προκαλείται από τις αποκρουστικές τακτικές του. Ρωτείστε τα στελέχη της Goldman Sachs αλλά και των άλλων χρηματοπιστωτικών κολοσσών, να σας πουν...
Νίκος Χιδίρογλου


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More