5.3.10

Ούτε τον Άγνωστο Στρατιώτη δεν σεβάστηκαν τα τσιράκια της Παγκοσμιοποίησης

 

 Ο Τσίπρας επιχείρησε να ύψωσει πανό στον Άγνωστο Στρατιώτη!αλλα τον απώθησε η Αστυνομία

Επεισόδια στο Σύνταγμα, χτύπησαν το πρόεδρο της ΓΣΕΕ


Η στιγμή της επίθεσης τραμπούκων κατά του προέδρου της ΓΣΕΕ, όπως την μετέδωσε το τηλεοπτικό κανάλι MEGA.
Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ δέχθηκε επίθεση μπροστά στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης των εργαζομένων και μεταφέρθηκε με αίματα στο πουκάμισο στο ιατρείο της Βουλής και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου στην πλατεία Συντάγματος, την ώρα που μιλούσε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος δέχτηκε επίθεση από ομάδα ατόμων, που τον διέκοψαν ρίχνοντας γιαούρτια, μπουκάλια με νερό, αποκαλώντας τον "πουλημένο" και στη συνέχεια του επιτέθηκαν,
κλωτσώντας τον.

Προηγουμένως, μέλη και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Αλέξη Τσίπρα επιχείρησαν να υψώσουν πανό μπροστά από τη Βουλή, στην πλευρά του Άγνωστου Στρατιώτη, αλλά απωθήθηκαν από αστυνομικούς, με τη χρήση δακρυγόνων, ενώ έκλεισαν και οι πόρτες της Βουλής.

Άνδρες των ΜΑΤ έριξαν δακρυγόνα και εναντίον του Μανώλη Γλέζου, ο οποίος ένοιωσε δυσφορία. Μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό όπου παραμένει για νοσηλεία.

Λίγο αργότερα έγιναν εκτεταμένα επεισόδια από ομάδες κουκουλοφόρων στο Σύνταγμα και τους γύρω δρόμους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από κομμάτι μάρμαρου που δέχθηκε ενώ έγιναν και πέντε συλλήψεις.

Επικρίνουν τον ΣΥΡΙΖΑ
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Παπουτσής καταδίκασε την επίθεση και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν προστάτευσε -ως όφειλε- τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ.

Καταδικάζει το ΚΚΕ
Το ΚΚΕ με ανακοίνωσή του «καταδικάζει τη δράση των ΜΑΤ κατά διαδηλωτών και τη χρήση χημικών κατά του Μ. Γλέζου και εκφράζει τη διαφωνία του με όσα διαδραματίστηκαν στο Σύνταγμα σε βάρος του προέδρου της ΓΣΕΕ».
«Η καταδίκη των θέσεων και του ρόλου της ηγεσίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ πρέπει να είναι με πολιτικά μέσα», καταλήγει η ανακοίνωση.

http://www.forthnet.gr/templates/newsPosting.aspx?p=286778


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More