15.1.10

Σε λίγο θα μπούνε και στα σπίτια τους....

Επίθεση αγνώστων με λοστούς στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Δικαιοσύνης



Apostolos_Katsipharas.jpg
Ομάδα περίπου 15 ατόμων εισέβαλε το μεσημέρι της Πέμπτης στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Δικαιοσύνης Απόστολου Κατσιφάρα στην οδό Θεμιστοκλέους στα Εξάρχεια και με λοστούς επιτέθηκε σε δύο συνεργάτες του, τραυματίζοντάς τους.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά από την αστυνομία, περίπου 15 νεαροί ανέβηκαν στον 1ο όροφο του κτιρίου επί της οδού Θεμιστοκλέους, κραδαίνοντας ξύλα, λοστούς, σφυριά  και άλλα αντικείμενα.
Οι νεαροί εισέβαλαν στο γραφείο και επιτέθηκαν σε δύο συνεργάτες του κ. Κατσιφάρα, ενώ προξένησαν σημαντικές ζημιές. Εν συνεχεία διέφυγαν.
Οι συνεργάτες του υφυπουργού Δικαιοσύνης τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στον Ερυθρό Σταυρό. Ο ένας εκ των τραυματιών θα παραμείνει για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο, χωρίς η κατάσταση της υγείας του να εμπνέει κάποια ανησυχία. Ο άλλος μετά τις πρώτες βοήθειες που του παρασχέθηκαν πήρε εξιτήριο.
Την ώρα της επίθεσης, ο Απ.Κατσιφάρας βρισκόταν στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου καταδίκασε έντονα την επίθεση.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι νεαροί την ώρα που έφευγαν πέταξαν κάποια φυλλάδια στο σημείο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 26 Νοεμβρίου είχε σημειωθεί επίθεση με εμπρηστικό μηχανισμό στο πολιτικό γραφείο του Απ.Κατσιφάρα.


Σχόλιο: Μάλλον οι φίλοι του κ. Χρυσοχοΐδη ήταν...


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More