19.5.11

Τι ρόλο παίζει αυτή η Χαιρουλλάχ και ποιός την χρηματοδοτεί;

ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ!

Εφ. Μπιρλίκ 18-5-2011


Η ΠΕΡΒΙΝ ΧΑΙΡΟΥΛΛΑΧ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.
H Γενική Διευθύντρια του ΠΕΚΕΜ (Πολιτιστική Εκπαιδευτική Εταιρία της Μειονότητας της Δυτικής Θράκης) Περβίν Χαιρουλλάχ μετείχε ως ομιλήτρια στο συνέδριο που οργάνωσε η Κοινότητα Διεθνών Σχέσεων του πανεπιστημίου του Αιγαίου στην Σμύρνη, με τίτλο ¨Ελληνοτουρκικές σχέσεις, Αρχιπέλαγος και Κύπρος¨.
Η Περβίν Χαιρουλλάχ μιλώντας την πρώτη μέρα του συνεδρίου που διεξήχθη στις 16-17-18 Μαίου 2011 στο Πανεπιστήμιο του Αιγαίου στη Σμύρνη, μίλησε στους φοιτητές του πανεπιστημίου σχετικά με την Δυτική Θράκη.
Αναφέρθηκε στις παραβιάσεις των μειονοτικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων που βίωσαν μέσα στην ιστορία οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης καθώς και στα σημερινά προβλήματα τους, ενώ έδωσε σχετικά παραδείγματα για θέματα όπως ¨νομική αυτονομία, εκπαίδευση, μουφτείες και βακούφια¨.
Μετά την ομιλία της που διήρκεσε περίπου μιάμιση ώρα, απάντησε σε ερωτήσεις φοιτητών. Στο τέλος του συνεδρίου παραδόθηκε πλακέτα από τη Κοινότητα Διεθνών Σχέσεων του πανεπιστημίου του Αιγαίου προς την Περβίν Χαιρουλλάχ .
Σχόλιο : Αλήθεια τι δουλειά κάνει η συγκεκριμένη κυρία ; Και πως πληρώνονται άραγε τα πάνε-έλα στα ανά την Ευρώπη συνέδρια όπου καταγγέλλει την Ελλάδα ;


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More