6.6.11

Να φύγουν αμέσως.

Ασφυξία στο Υπουργικό Συμβούλιο – Πανικός με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ!



Αναβρασμός επικρατεί στο άτυπο Υπουργικό Συμβούλιο, όπου και συζητείται το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα.
Οι Υπουργοί του κόμματος παρουσιάζονται «Αγανακτισμένοι» με την ηγεσία του κόμματος, πραγματοποιώντας για πρώτη φορά στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ το εξής οξύμωρο: οι Υπουργοί εκβιάζουν τον πρωθυπουργό!
Οι εκβιασμοί «ψηφίστε ή χρεοκοπούμε» είναι σύνηθες φαινόμενο, από τις βουλευτικές εκλογές, τις αυτοδιοικητικές, το φορολογικό έως και το Μεσοπρόθεσμο.
Πλέον όμως, οι Υπουργοί του κόμματος, αλλά και βουλευτές φαίνεται να έχουν φτάσει στο «αμήν»!
Τρεις από τους συντάκτες της επιστολής των 16 να παίρνουν τηλέφωνα σε δημοσιογράφους και να τους λένε ότι δεν πρόκειται να ψηφίσουν το νέο Μνημόνιο την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη το κρίσιμο υπουργικό συμβούλιο!
Ήδη, εδώ και μέρες κορυφαίος Υπουργός της κυβέρνησης «φτιάχνει τις υποδομές» για την παραίτησή του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του ΟΛΥΜΠΙΑ, ακόμα και την Κυριακή άφηνε να διαρρεύσει η ..αγανάκτησή του!
Μάλιστα, την περασμένη εβδομάδα, δέχθηκε και προσωπικό τηλεφώνημα από τον πρωθυπουργό, λέγοντάς του να μην κάνει καμία κίνηση για να περάσει το Μεσοπρόθεσμο, να πάρει η Ελλάδα την 5η δόση (την 1η του Μνημονίου ΙΙ), ενώ του υπογράμμισε ότι «θα τα βρουν μεταξύ τους» στον επερχόμενο ανασχηματισμό, δηλαδή προφανώς να ..τον αποσύρει!
Το εκρηκτικό κλίμα επιβεβαιώνει και μια ακόμα κίνηση του ίδιου του πρωθυπουργού. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα παρεβρεθεί στην αυριανή ΚΤΕ οικονομικών του ΠΑΣΟΚ, αφήνοντας στους Υπουργούς του να «βγάλουν το φίδι από την τρύπα».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More