6.6.11

Μόνο το Εθνικό Κράτος μπορεί...

Εθνική διακυβέρνησης.

Εδώ και δεκαοκτώ μήνες μία άκρως επικίνδυνη παρέα κυβερνά την Ελλάδα. Χρειάστηκε πολύ λίγος χρόνος για να μπορέσει η κυβέρνηση της παρέας του Γ. Παπανδρέου να αποδιοργανώσει πλήρως την Ελλάδα. Η κυβέρνηση της συμφοράς του ΠΑΣΟΚ και του Γ. Παπανδρέου αύξησε το εξωτερικό χρέος με τα δάνεια που πήρε από το ΔΝΤ. Αύξησε την ανεργία, αύξησε την έμμεση φορολογία, η οποία ουσιαστικά πλήττει τις ασθενέστερες οικονομικά τάξεις του λαού μας, αύξησε την φορολογία των ιδιωτικών επιχειρήσεων με αποτέλεσμα πολλές χιλιάδες να κλείνουν και δεκάδες να φεύγουν στο εξωτερικό.

Αυξήθηκε ο πληθωρισμός, η ανεργία. Δεκάδες χιλιάδες νέων ανθρώπων και μάλιστα επιστημόνων φεύγουν ή προσπαθούν να φύγουν στο εξωτερικό για καλύτερες μέρες. Αυξήθηκε η λαθρομετανάστευσης, η εγκληματικότητα, η διαφθορά και η λεηλασία της χώρας από τα εγχώρια και αλλοδαπά τρωκτικά. Η μεγάλη αποτυχία της παρέας, που κυβερνά την Ελλάδα είναι ότι αυξήθηκε ο φόβος των Ελλήνων για το αύριο. Ουδείς πλέον αμφισβητεί ότι η χώρα μας πορεύεται χωρίς πυξίδα. Ο πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του ως μαθητευόμενοι μάγοι προσπαθούν επί δεκαοκτώ μήνες να κυβερνήσουν, αλλά τελικά απεδείχθη ότι ήσαν κατώτεροι του αναμενόμενου. Και όλα αυτά που έλεγαν προεκλογικά περί σχεδίων διακυβέρνησης, απεδείχθησαν φρούδες ελπίδες, που υπήρχαν μόνο στο μυαλό τους και στα χαρτιά. Ο Τιτανικός βυθίζεται, η κυβέρνηση δεν παίζει μουσική, την οποία δεν ξέρει φυσικά να παίζει, αλλά συνεχίζει τον χαβά της.
Μια κοινοβουλευτική ομάδα ΠΑΣΟΚ, τελείως ανεύθυνη κοροϊδεύει τον λαό. Στα παράθυρα των τηλεοπτικών σταθμών υποτίθεται ότι διαφωνούν με τις πολιτικές της κυβέρνησης τους και εντός της βουλής σαν βρεγμένες γάτες ψηφίζουν ότι αντιλαϊκό και αντισυνταγματικό νομοσχέδιο τους σερβίρει. Ουδεμία σοβαρή επένδυση έχει υπάρξει μέχρι σήμερα η οποία θα έδινε κάποια νότα αισιοδοξίας για ανάπτυξη. Η διεθνής μας οικονομική ανταγωνιστικότητα έχει καταβαραθρωθεί.

Τα πάντα στην Ελλάδα μέρα με την μέρα καταρρέουν. Η οικονομία δεν μπορεί να ζήσει χωρίς δανεικά. Αντί ο κ. Παπακωνσταντίνου να λάβει τα ενδεικνυόμενα για την περίσταση μέτρα, ώστε να μπορέσει να σωθεί η οικονομία της χώρας και να έλθουν έσοδα στο κράτος, αυτός ασχολείται μόνο με φοροεισπρακτικά μέτρα και σε λίγο θα πανηγυρίζει, διότι κατόρθωσε να εξασφαλίσει και την πέμπτη δόση του δανείου από την τρόικα. Ένα δάνειο που θα διατεθεί για να πληρωθούν και πάλι οι διεθνείς τοκογλυφικοί κερδοσκοπικοί οίκοι, οι οποίοι μας δάνεισαν με υπέρογκες επιβαρύνσεις. Στην εγχώρια αγορά δεν θα πέσει ούτε ευρώ. Αυτά δε τα φληναφήματα ότι, δεν θα είχαμε χρήματα για να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις, ουδείς νοήμων Έλληνας τα πιστεύει.

Όλοι οι τομείς της δημόσιας ζωής βρίσκονται σε κακό χάλι. Η δημόσια υγεία νοσεί χωρίς να υπάρχει ελπίδα σωτηρίας. Τα δημόσια νοσοκομεία είναι διαλυμένα και τα συγχωνεύουν, άλλη μία νεοφιλελεύθερη σοσιαλιστική επινόηση. Τα διαβάζουμε καθημερινά στα ρεπορτάζ των εφημερίδων. Ένας υπουργός υγείας, ο οποίος βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου. Βασικά αναλώσιμα φαρμακευτικά υλικά δεν υπάρχουν στα νοσοκομεία με αποτέλεσμά να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν ακόμη και επείγοντα περιστατικά. Ο υπουργός βρίσκετε σε διαρκή αντιπαράθεση με τους προμηθευτές των νοσοκομείων οι οποίοι διακόπτουν την παροχή φαρμάκων, διότι δεν πληρώνονται και φυσικά καθημερινές είναι οι διενέξεις του με τους φαρμακοποιούς οι ποίοι διακόπτουν την παροχή φαρμάκων ακόμη και σε μικροσυνταξιούχους. Και ο υπουργός κ. Λοβέρδος καμαρώνει ότι κτυπά τα καρτέλ του φαρμάκου. Βέβαια ουδείς αναφέρει, ούτε τους απασχολεί φυσικά, ότι 1.000.000 ίσως και περισσότεροι λαθρομετανάστες έχουν πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη δίχως να πληρώνουν ούτε 1 ευρώ! Να πως βούλιαξαν τα νοσοκομεία κ. υπουργέ!

Η παιδεία από μεταρρύθμιση σε μεταρρύθμιση και από το κακό στο χειρότερο. Η πολυδιαφημισμένη υπουργός κα Διαμαντοπούλου έχει απογοητεύσει πλήρως την εκπαιδευτική κοινότητα και αποδοκιμάζεται συνεχώς από σπουδαστές και γονείς, καθώς επίσης και από τους εκπαιδευτικούς. Κατάφεραν μέχρι και το απολυτήριο του Λυκείου να μην έχει καμία ισχύ. Η ανωτάτη εκπαίδευση στην χώρα μας βρίσκεται σε πλήρη διάλυση από την έλλειψη κονδυλίων. Που είναι η προεκλογικές σας υποσχέσεις για την παιδεία κ. Παπανδρέου; Κλπ κλπ.
Όπως προαναφέραμε χειρότερο από όλα είναι η αγωνία των εργαζομένων. Καθημερινά κλείνουν χιλιάδες επιχειρήσεις, χάνονται χιλιάδες θέσεις εργασίας και η ανεργία έχει κτυπήσει κόκκινο. Συνεχώς απειλούν τους εργαζόμενους και με νέες απολύσεις. Τώρα ετοιμάζονται να αρχίσουν απολύσεις και στο δημόσιο. Ποια πρόβλεψη υπάρχει και που θα βρουν εργασία όλοι αυτοί οι εργαζόμενοι που θα απολυθούν; Υπάρχουν επιχειρήσεις για να τους απορροφήσουν; Επί σειρά ετών το συγκεκριμένο κόμμα, το ΠΑΣΟΚ, αποβιομηχανοποίησε την χώρα και έστειλε βιομηχανίες αλλά και βιοτεχνίες να επενδύσουν στις όμορες με την πατρίδα μας χώρες. Τους Έλληνες εργαζόμενους τους απορροφούσαν στο δημόσιο, δημιουργώντας στρατιές δημοσίων υπαλλήλων. Τώρα θέλουν να τους διώξουν. Γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται να επανεκλεγούν και επομένως δεν τους έχουν ανάγκη.

Η νεοφιλελεύθερη σοσιαλιστική παρέα (κυβέρνηση) του Γ. Παπανδρέου, φροντίζει καθημερινά να καταρρεύσουν τα πάντα στην χώρα μας. Ιδιαίτερα το κοινωνικό κράτος, σύμφωνα με τις επιταγές των εκτός Ελλάδος αφεντικών της. Πολύ σύντομα ο Ελληνικός λαός θα διαπιστώσει, αν δεν το έχει διαπιστώσει ήδη, ότι η Δημοκρατία είναι το μόνο πολιτικό σύστημα διακυβερνήσεως το οποίο δεν μπορεί να δώσει λύσεις στα προβλήματα του. Αντίθετα γιγαντώνει τα κοινωνικά προβλήματα του λαού και οδηγεί τις χώρες στην καταστροφή.
Μην πάμε μακριά, παράδειγμα η χώρα μας, η οποία χρειάστηκε σαράντα περίπου χρόνια μεταπολιτευτικής δημοκρατίας, για να καταστραφεί και να υποδουλωθεί στο διεθνές τοκογλυφικό κεφάλαιο, τουλάχιστον για ένα αιώνα. Και όλα αυτά δίχως να έχει προηγηθεί κάποια καταστροφή από πόλεμο ή από τα στοιχεία της φύσεως. Φυσικά και οι προηγμένες υποτίθεται Ευρωπαϊκές δημοκρατίες αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα, μικρά ή μεγάλα δεν έχει σημασία.

Ποιο είναι όμως εκείνο το πολιτικό σύστημα που θα μπορούσε να δώσει λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η πατρίδα μας. Θα το πούμε με όλη την δύναμη της φωνής μας και ας μας χαρακτηρίσουν όπως θέλουν, δεν μας απασχολεί. Το Εθνικό Λαϊκό Κράτος είναι η μόνη διακυβέρνησης η οποία μπορεί να δώσει λύσεις στα προβλήματα του λαού. Και μη μας πουν ότι αυτό είναι αντιδημοκρατικό, διότι η ίδια η δημοκρατία είναι το μεγάλο πρόβλημα των λαών.

Λίγο πριν από τον Αύγουστο του 1936 η πατρίδα μας βρισκόταν ακριβώς στην ίδια κατάσταση που βρίσκεται και σήμερα. Διχασμός του λαού, μίση μεταξύ των πολιτικών κομμάτων και μία οικονομία να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Την 4η Αυγούστου 1936, προ του μεγάλου κινδύνου να καταστραφεί η πατρίδα, ο τότε πρωθυπουργός Ιωάννης Μεταξάς καταργεί την δημοκρατία και εγκαθιστά στην Ελλάδα το πρώτο Εθνικολαϊκό Κράτος. Μέσα από την εθνική κοινωνιοκρατία αρχίζει η ανασυγκρότηση της πατρίδας και ο λαός αρχίζει να ελπίζει για το μέλλον του.

Οι φιλεργατικοί νόμοι του Εθνικού Κράτους της 4ης Αυγούστου ίσχυαν μέχρι σήμερα. ΙΚΑ, οκτάωρο, άδειες, διαιτητικά Δικαστήρια για τις αυθαίρετες απολύσεις των εργαζομένων από τους εργοδότες και πολλές άλλες κοινωνικές παροχές. Τώρα η Δημοκρατία των διαπλεκόμενων πολιτικών φροντίζει να τα καταργήσει. Μεγάλη μέριμνα υπήρξε για την νεολαία. Η νεολαία αφοσιώνεται στην εκπαίδευση της, στις σπουδές της και στην Εθνική διαπαιδαγώγηση. Λίγα χρόνια αργότερα θα επιτελέσει το μεγάλο έπος του 1940.
Το ίδιο συνέβη και με το Εθνικό καθεστώς της 21ης Απριλίου 1967, την Νέα Πολιτεία του Γ. Παπαδοπούλου. Η οποία αφού ανασυγκρότησε και ανοικοδόμησε ολόκληρη την Ελλάδα, ήλθαν όπως ήλθαν οι πολιτικοί και παρέλαβαν την χώρα με μηδέν εξωτερικό χρέος, για να την χρεοκοπήσουν σε λίγα χρόνια οι κοινοβουλευτικοί.

Οι νεοφιλελεύθερες δημοκρατικές κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίες κυβέρνησαν και εξακολουθούν να κυβερνούν την χώρα μας εγκατέστησαν ένα σύστημα πλουτοδημοκρατίας, το οποίο ετοιμάζεται να καταρρεύσει από τα σκάνδαλα, τις κλεψιές και τις κομπίνες των πολιτικών. Σε συνεργασία με διαπλεκόμενους εργολάβους του δημοσίου, οι πολιτικοί κατασπάραξαν σαν αρπαχτικά τα θησαυροφυλάκια του κράτους, και οδήγησαν την χώρα στην οικονομική και κοινωνική καταστροφή. Την οδήγησαν στην υποδούλωση της σε ξένα κέντρα αποφάσεων, για πάρα πολλά χρόνια. Ο υπερήφανος Ελληνικός λαός εξαθλιώθηκε και κατάντησε ο ζήτουλας της Ευρώπης!
Τίθεται λοιπόν σήμερα το ερώτημα στους Έλληνες. Δημοκρατία, Φιλελευθερισμός και ασυδοσία των αγορών για να πλουτίζουν οι ολίγοι και τα καρτέλ, ή Εθνική Κοινωνιοκρατία, συνεργασία δηλαδή παραγωγικού κεφαλαίου και εργαζόμενων υπό την εποπτεία του Εθνικού Κράτους για το καλό όλων;

Η απάντηση είναι μία : Εθνικό Κράτος! Η Εθνική διακυβέρνησης, είναι η μόνη η οποία πραγματικά αγκαλιάζει ολόκληρο τον λαό και ενδιαφέρεται για τα προβλήματα του. Δίνει λύσεις στα προβλήματα του λαού και πάνω από όλα λύσεις επωφελεία της πατρίδος και του Έθνους. Εάν δεν υπάρχει πατρίδα και Έθνος δεν υπάρχει και λαός.

Νίκος Παπαγεωργίουwww.elkosmos.gr - Αρχική


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More