6.6.11

Τι μέτρα έχετε πάρει κ. Παπουτσή για να μην έχουμε άλλα θύματα;

Σκοτώνουν Ελληνάκια στον τόπο εργασίας τους με χαρά. (Έχουμε πόλεμο #745)


Από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία 45χρονου  περιπτερά, η οποία διαπράχθηκε την 01.30 ώρα της 8-2-2011, στην συμβολή των οδών Πίνδου και Αλιάκμονος στα Άνω Λιόσια, ενώ εργαζόταν στο περίπτερο, όταν οι δράστες αφού τον λήστεψαν, τον τραυμάτισαν θανάσιμα με «Kalashnikov».
Δράστες της ανθρωποκτονίας είναι ένας 24χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας ο οποίος συνελήφθη, καθώς και δύο (2) ακόμα ομοεθνείς του, που αναζητούνται.
Οι δράστες είχαν συγκροτήσει εγκληματική οργάνωση, με σκοπό τη διάπραξη ληστειών και κλοπών, για τις οποίες προμηθεύονταν κλεμμένα οχήματα από άλλη εγκληματική οργάνωση 31χρονου Αλβανού, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για τον ίδιο λόγο (παροχή κλεμμένων οχημάτων), στην υπόθεση ανθρωποκτονίας των Αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην περιοχή του Αγ. Ιωάννη Ρέντη .
Από την έρευνα προέκυψε ότι οι δράστες, με το ίδιο όπλο (Kalashnikov), διέπραξαν ληστεία και απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος ιδιοκτήτη πρακτορείου ΟΠΑΠ, την 30-1-2011 στην οδό Σοφ. Βενιζέλου 9 στην Ηλιούπολη, από τον οποίο αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.
Στην κατοχή του συλληφθέντα, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κλειδί αυτοκινήτου, που ανήκει σε ΙΧΕ αυτ/το, μάρκας BMW, το οποίο είχε αφαιρέσει την 31-05-2011 από την περιοχή του Γαλατσίου.
Ο δράστης θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και των υπόλοιπων δραστών, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.
CrimesOnAir
 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More