6.6.11

Τώρα καταλαβαίνουν τι εστί Δημοκρατία!

Γιατί να πληρώνουμε ακριβά μια άχρηστη “δημοκρατία”;;;;


Φτάσαμε πλέον στην έσχατη κατάντια της μεταπολιτευτικής Προεδρευόμενης Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας. Όπως πληροφορούμαστε από τα ελληνικά και ξένα ΜΜΕ αλλά και από το διαδίκτυο, στην ουσία η ελληνική κυβέρνηση καταργείται ήδη και επίσημα, καθόσον προϊστάμενοι των υπουργών στα διάφορα υπουργεία θα τοποθετηθούν τοποτηρητές της τρόϊκας. Αυτοί θα επιβλέπουν τη συλλογή των εσόδων και ταυτόχρονα καμία δαπάνη δεν θα πραγματοποιείται χωρίς την έγκρισή τους.
Φυσικά πολλοί υπουργοί του ΠΑΣΟΚ παριστάνουν τους υπερήφανους και διακηρύσσουν ότι δεν θα δεχτούν κάτι τέτοιο, εκτός και αν… (ακούστε!!!) πρόκειται να επωφεληθούν λέει από την τεχνογνωσία των τοποτηρητών. Απίστευτο! Μας περνάνε για τόσο….. Βαφτίζουν την υποτέλειά τους «τεχνογνωσία», αρκεί να μείνουν στην καρέκλα. Τι να πούμε; Κάποια στιγμή αυτός ο λαός θα εκραγεί άσχημα και ίσως τότε οι κυβερνώντες εμπλουτίσουν τις εμπειρίες τους και με καμιά λαϊκή τεχνογνωσία!!!!
Μας θλίβει το κατάντημα αυτού του μεταπολιτευτικού πολιτικού συστήματος της…. Προεδρευόμενης Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας και αναρωτιόμαστε:
Γιατί πλέον να πληρώνουμε πανάκριβα έναν Πρόεδρο της Δημοκρατίας, χωρίς να μπορεί να μας προσφέρει απολύτως τίποτα;
Γιατί να πληρώνουμε έναν ακριβό πρωθυπουργό, αφού με τις ανεξέλεγκτες ενέργειές του αυτοακυρώθηκε και μας έφτασε στη σημερινή κατάντια και στην υποδούλωση;
Γιατί να πληρώνουμε ακριβούς υπουργούς, αφού τη δουλειά τους θα την κάνουν πλέον οι τοποτηρητές της τρόϊκας και τέλος
Γιατί να πληρώνουμε ακριβά 300 βουλευτές, αφού δεν μας προσφέρουν απολύτως τίποτα. Δεν έχουν δική τους φωνή και βούληση, φέρουν απλώς τον τίτλο και αποφασίζουν γι’ αυτούς αποκλειστικά και μόνο οι 5 αρχηγοί τους;;
Γιατί λοιπόν να πληρώνουμε όλους αυτούς με τα δικά μας χρήματα, αφού μας είναι απολύτως άχρηστοι.
Αν νομίζουν ότι κάτι προσφέρουν σ’ αυτή τη θεατρική παράσταση που την ονομάζουν δημοκρατία, ας το κάνουν δωρεάν, διαφορετικά να πάνε στα σπίτια τους, γιατί υπάρχουν χιλιάδες πατριώτες που θα έκαναν τη δουλειά τους καλύτερα και εντελώς δωρεάν. 
hassapis-peter


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More