1.10.11

Το διαπλεκόμενο τηλεκανάλι και το μπουλούκι των 8.

Απίστευτη πρόκληση στο δελτίο του MEGA! “Τι 26 τι 36 δις το έλλειμμα”!


http://olympiada.files.wordpress.com/2011/05/17-5-11-8-59-07-cebc-cebc.jpg?w=320&h=200
Φωτό: Ο θίασος επί σκηνής και η λεζάντα, μνημείο πολιτικού εκβιασμού και ψεύδους. ΑΥΤΟΙ έκαναν τον Παπανδρέου πρωθυπουργό…
Και τι δεν έγινε στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων του MEGA… Ξεσάλωσε η «θιασάρχης» και οι άλλοι παρατρεχάμενοι του δημοσιογραφικού μπουλουκιού των ειδήσεων των 8.  Δεν άφησαν ανακρίβεια για ανακρίβεια προκειμένου να τα βάλουν με την Κυβέρνηση Κ. Καραμανλή και προσωπικά με τον Παυλόπουλο που τον εγκαλούσαν για…αντάρτικο στην εφεδρεία, την ώρα που και ο Βενιζέλος παραδεχτηκε την αντισυνταγματικότητα της! 
Σου λέει:  Αρκετά τα βάλαμε με το Γιώργο –έπεσαν φυσικά και οι εντολές άνωθεν, αφεντικά είναι αυτά- άντε να τα ρίξουμε και στον Κ. Καραμανλή.  Σκεφθείτε την αφέλεια και την απελπισία τους! Τα βάζουν τώρα με τον Κ. Καραμανλή, όταν δικαιώνεται πλήρως, και μάλιστα μέσα από τα δημοσιεύματα του ίδιου του Πρετεντέρη, ιδίως στα ΝΕΑ. Αλλά είπαμε: Αφεντικά είναι αυτά, εντολές δίνουν «και τα σκυλιά δεμένα».
Ας ξαναγυρίσουμε στο ΜEGA δελτίο ειδήσεων.  Ούτε λίγο ούτε πολύ άρχισαν να λένε:
  • Ο Καραμανλής και ο Παυλόπουλος διόρισαν 100.000 δημόσιους υπαλλήλους.
  • Το έλλειμμα που άφησε ο Καραμανλής ήταν 36 δισ. ευρώ.
  • Όταν ο Παυλόπουλος εξηγούσε τόσες μέρες στα ραδιόφωνα και τα κανάλια ότι η «εφεδρεία» του ΠΑΣΟΚ δεν περνάει από τα δικαστήρια και είναι εντελώς αναποτελεσματικό μέτρο –πράγμα που δέχθηκε το ίδιο το Υπουργικό Συμβούλιο προχθές- το έκανε «προς άγραν ψήφων»!
Και μέσα στο δελτίο κάνει παρέμβαση ο Παυλόπουλος. Το χούι του είναι γνωστό:  Δεν αφήνει να πέσει τίποτα κάτω, ακόμη και αν έχει να κάνει με το δημοσιογραφικό θίασο του MEGA.  Και ακούστε:
  • Λέει ο Παυλόπουλος: Ποιες 100.000 υπαλλήλους;  55.000 ήταν στα 5,5 χρόνια και απ’ αυτούς 33.500 ήταν οι αορίστου χρόνου που είχε σε ομηρία το ΠΑΣΟΚ και τακτοποιήθηκαν με το διάταγμα Παυλόπουλου για να μην πέσει καμπάνα από την Ευρωπαϊκή Ένωση, λόγω της κοινοτικής οδηγίας του 1999 που ουδέποτε εφάρμοσε το ΠΑΣΟΚ. Και λοιπόν; Οι «μάγκες», θηλυκοί και αρσενικοί, του MEGA το κατάπιαν σαν να μην ήταν τίποτα.
  • Λέει ο Παυλόπουλος: Ποιο έλλειμμα 36 δισ. ευρώ; Τα 10 δις ήταν το τελευταίο τρίμηνο του 2009, δηλαδή έλλειμμα του Γιώργου και της παρέας του.  Και λοιπόν; Ακούστε «ατάκα» του Πρετεντέρη:  Ωραία αντί 36 δισ. 26 δισ.!  Κατά τον Πρετεντέρη το 1/3 του ελλείμματος ουδεμία σημασία έχει.  Φυστίκια είναι.  Και πώς να μην δεχθεί τη διόρθωση όταν ο ίδιος στα ΝΕΑ πριν λίγες μέρες έγραφε ακριβώς τα ίδια;
  • Λέει ο Παυλόπουλος: Ψηφοθηρία είναι να εξηγείς στον κόσμο, που έχει βγει στα κεραμίδια από την τρομοκρατία του ΠΑΣΟΚ, ότι δεν κινδυνεύουν διότι υπάρχουν δικαστήρια που, με βάση τη νομολογία τους, θα τινάξουν στον αέρα την πασοκική εφεδρεία;  Εδώ το MEGA δελτίο το γύρισε κατά το «στρίβειν δια του αρραβώνος»: «Ένα πολιτικό σχόλιο κάναμε»!!!  Άσε που πήγαν να πουν ότι ο Παυλόπουλος, με το να ερμηνεύει το Σύνταγμα και τη νομολογία , είναι «εκτός γραμμής» της Νέας Δημοκρατίας!!!
Αλλά είπαμε:  Αφεντικά είναι αυτά.  Κατά τη γνώμη τους ώρα είναι να τα ξαναφορτώσουνε στον Καραμανλή και τη Κυβέρνησή του.  Οι άνθρωποι έχουν χάσει «αυγά και καλάθια».  Όπως τα έχει χάσει και ο Γιώργος Παπανδρέου, τον οποίο έκαναν Πρωθυπουργό.  Και τώρα το φυσάνε και δεν κρυώνει.  Εμείς έχουμε μια ελπίδα:  Ότι ο Κώστας Καραμανλής, όταν έλθει η ώρα, θα θυμάται –και δεν θα ξεχάσει όπως συνέβη με την παρέα που τώρα “τρίβεται” στο ΤΤ- και τ’ αφεντικά και τα τσιράκια τους.  Στο κάτω-κάτω η σημερινή πολιτική προίκα του είναι, στο μεγαλύτερο μέρος, ότι είχε τα κότσια να τα βάλει με τους «νταβατζήδες» -κατά τη δική του έκφραση- κάτι που κάθε άλλο παρά σε κακό του βγαίνει.  Γιατί στην πολιτική όπως και στον αθλητισμό, σημασία έχει η προσπάθεια και όχι πάντα το πρόσκαιρο αποτέλεσμα.  Άλλωστε στην πολιτική η δικαίωση έρχεται κάπως αργά.  Αλλά έρχεται. Και τον Καραμανλή δεν τον πήραν τα χρόνια…


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More