1.10.11

Ο τετράπαχος υπουργός , φυσικά συμφωνεί στο ότι η Ελλάδα, ΠΡΕΠΕΙ να τα ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΛΑ στους Ευρωπαίους .

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ “EURECA” , Ο ΤΕΤΡΑΠΑΧΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ!


From HEIL GAP (or mind the GAP).

Το σχέδιο “Eureca” των “Roland Berger Consultants: “Eureca Project” έχει κάνει τον γύρο της αγοράς , τις δύο τελευταίες ημέρες.
Η προϋπόθεση του σχεδίου είναι ότι οι κερδοσκόποι , οι οποίοι ευθύνονται για την κρίση , θα πρέπει να πάρουν πίσω τα λεφτά τους , ( εννοείται με κέρδος , εξάλλου για αυτό το λόγο , εκλέχτηκε ο ΓΑΠας ) και επίσης ότι η Ελλάδα θα πρέπει να πουλήσει όλα τα περιουσιακά στοιχεία του κράτους », όπως λιμάνια, αεροδρόμια, αυτοκινητόδρομους, και τα ακίνητα ( και εδώ εννοείται : ότι μαζί με αυτά και τα κατασχεμένα ακίνητα των ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ,
” άλλωστε για τους Αλβανούς λαθρο-εισβολείς , έχουν « παίξει » κάτι επιδοτούμενα δάνεια , μπουκιά και συχώριο )”.

Οι πωλήσεις των περιουσιακών μας στοιχείων θα αποφέρουν 125 διςεκ/μύρια .
Ο τετράπαχος υπουργός , φυσικά συμφωνεί στο ότι η Ελλάδα, ΠΡΕΠΕΙ να τα ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΛΑ στους Ευρωπαίους . ( βλέπε μεσοπρόθεσμο )
Τα έσοδα αυτά θα μπουν σε ένα ταμείο με έδρα το Λουξεμβούργο , και , θα χρησιμοποιηθούν για να ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ την Ελλάδα, ώστε αυτή ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΒΕΙ σε οιαδήποτε προεπιλογή .
Τι , δεν το κατάλαβα ;
Θα ξαναμιλήσουμε λοιπόν για προεπιλογές στην Ελλάδα ;
Αρνείται μήπως , η χώρα να καταβάλει τους τόκους στα υπάρχοντα ομόλογα ;
Ε, εδώ είμαστε : ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ EURECA , “ κάνει τα CDS «κατάλευκα»”
«Εξαφανίζει » ένα μέρος του χρέους , και , στη συνέχεια ;
Πωλεί τα ίδια περιουσιακά στοιχεία , που αγόρασε για 125 δις , στην Κίνα έναντι 200 δισ. Ευρώ;
Όχι καλέ, κάντο 900 δις. Ευρώ .
Εντάξει είμαστε για 650 δις ; Ο.Κ. , IT’S A DEAL !
Κατόπιν με τα λεφτά του ξεπουλήματος της Ελλάδας , η Ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα , θα μπορούσε να αγοράσει ένα μέρος του σπανιόλικου , ίσως του πορτογαλέζικου μπορεί και του ιταλιάνικου χρέους . π.χ. ύψους 5 με 15 % .
Αλήθεια , δεν θα ήταν μεγάλη τιμή για το τέταρτο ευρωπαϊκό ράιχ της Γερμανίας και της Γαλλίας , να μπορέσουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να διασώσουν και την Ιταλία , ώστε να την βάλουν και αυτή στο ΧΕΡΙ ;
Διότι το σύστημα PONZI οφείλει να «κάνει» ένα τεράστιο κέρδος και μια περαιτέρω αύξηση των αποθεματικών του ! ( PONZI : βλέπε )
http://www.eglimatikotita.gr/2011/05/ponzi.html
Στη συνέχεια , για άλλη μια φορά , θα γίνεται λόγος από τον πράσινο καλικάντζαρο, για το πώς αυτός κατάφερε , να θέσει τέλος στους κερδοσκόπους και να τους συντρίψει .
Υπάρχει ξέρετε πάντα ο κίνδυνος , ότι η Ελλάδα, με μια οποιαδήποτε άλλη κυβέρνηση , (πλην του κατοχικού καθεστώτος ΘΑΣΟΚ) , θα μπορούσε να κάνει μια προσπάθεια , ώστε να πάρει το μέλλον του χρέους της χώρας στα χέρια της και να διαπραγματευτεί μια αξιοπρεπή αναδιάρθρωση του με τους υφιστάμενους κατόχους των ομολόγων της .
Όποτε τα τσιράκια – φιλαράκια του « ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΩΝ ΝΑΖΙ George Soros » , θα πρέπει να προλάβουν . Η οποιαδήποτε αναδιάρθρωση ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ που μας έχουν κυβερνήσει τελευταία , πάνω από 37 % , σημαίνει τα CDS θα έχαναν χρήματα σε περίπτωση αδυναμίας πληρωμής .
Οι άνθρωποι που είχαν τόσο νοσηρό ενδιαφέρον , σχετικά με την αγορά των Ελληνικών CDS και των επιπτώσεών των , ξεφεύγουν συχνά από ΚΑΘΕ έλεγχο ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ, και ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ EURECA βρισκόμαστε ξανά ενώπιον μιας τέτοιας καταστάσεως .
Η αγορά φαίνεται να έχει πιάσει ΠΑΤΟ .
Οπότε αρχίζει το ένα «Σχέδιο» μετά το άλλο , αλλά πρωτίστως , ως αποδεικνύεται , η αγορά καταρρέει κάτω από την αδυναμία έλεγχου της νομιμότητας .
Γιατί άραγε να αγνοηθούν εντελώς , τα οποιαδήποτε σχέδια σχετικά με το πώς να διαχειριστεί κάποιος μια ελληνική αναδιάρθρωση του χρέους ;
Παραμένω πεπεισμένος ότι μια ελληνική αναδιάρθρωση (κούρεμα του χρέους ) θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί το Ελληνικό πρόβλημα .
Ακριβώς για να είμαι σαφής , διότι πλέον γνωρίζουμε ότι αυτή που προσπαθούν να σώσουν είναι η αγορά και όχι η Ελλάδα , όπως πιστεύουν μερικοί.
HEIL GAP (or mind the GAP)

Υ.Γ. 1.
Ο τετράπαχος υπουργός οικονομικών της κατοχικής κυβέρνησης , εξέδωσε από την «Κομαντατούρα » και άλλα νέα μέτρα « πλήρους πολιτικής ανοησίας » , ελπίζει δε ότι «αποφασίζοντας και διατάσσοντας» τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ την επιβολή της επεκτάσεως του συνολικού ποσού των αποδείξεων στο 50% του εισοδήματος του , θα συμβάλει στην τεχνητή αύξηση της ζήτησης , αλλά καθώς τυγχάνει να είναι υπερφίαλος και άσχετος με την πολιτική οικονομία , αγνοεί ότι η υπόθεση του αυτή είναι εντελώς λαθεμένη , διότι με αυτό το σύστημα του αυτό, θα τονωθεί η εγχώρια ζήτηση των «εισαγόμενων» και μόνο, καθότι ο κακόμοιρος αγνοεί ότι “ η χώρα εισαγάγει ακόμη και τις πατάτες ” .
Φαίνεται ότι κάποιος θα του σφύριξε ότι : «Η προκύπτουσα δημοσιονομική ανισορροπία είναι μια ψεύτικη ψευδαίσθηση του πλούτου, η οποία προκαλείται αλλά και συγχρόνως καταλύεται από την αυξανόμενη –μειούμενη ζήτηση για καταναλωτική πίστ稻, και ο δυστυχής νόμισε ότι έπιασε λαγό.
http://logia-tou-aera.blogspot.com/2011/09/eureca.html


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More