20.7.11

Τι λένε τώρα οι λαθρομεταναστολάγνοι;

Αύξηση των κρουσμάτων του AIDS στην Ελλάδα ελέω λαθρομετανάστευσης!

porneiaΑύξηση των κρουσμάτων του ιού AIDS/ HIV καταγράφηκε το 2011 στην χώρα μας, σε συνέχεια των “αυξημένων” τελευταίων χρόνων του 2009, 2010 και 2011. Από το 2004 είχε να παρουσιαστεί τόσο υψηλή αύξηση κρουσμάτων του AIDS στην χώρα μας. Και ακόμη η χρονιά δεν έχει τελειώσει – όπως σημειώνει το ΚΕΕΛΠΝΟ- και μπορεί ο αριθμός τους να αυξηθεί ακόμη περισσότερο.
Θα μπορούσε κανείς να αναρωτηθεί σε τι ακριβώς οφείλεται αυτή η αύξηση στην ασθένεια αυτή, η οποία είναι μία από αυτές που στον δυτικό κόσμο έχουν λάβει την μεγαλύτερη προσοχή και μετά τις συνεχείς ενημερώσεις ακόμη και τα παιδάκια στο τελευταίο χωριό της Ελλάδας γνωρίζουν το πώς μπορούν να προφυλαχθούν από αυτήν.
Όπως σημειώνει σε σχετική της ερώτηση προς τον υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Λοβέρδο, η βουλευτής του ΛΑΟΣ Ουρανία Παπαδάκη, σύμφωνα με στοιχεία και πάλι του ΚΕΕΛΠΝΟ, η αύξηση αυτή οφείλεται στην... δραστηριότητα των εξ Αφρικής εκδιδομένων γυναικών, οι οποίες έχουν πλημμυρίσει τα στενά και λεωφόρους του κέντρου των Αθηνών, υπό την... προστασία ομοεθνών τους “νταβατζήδων” οι οποίοι επί της ουσίας δρουν με “πάσο ελευθέρας” από την ελληνική πολιτεία.
Και έχουν προκαλέσει μυριάδες προβλήματα ειδικά στην περιοχή γύρω από τις οδούς 3ης Σεπτεμβρίου, Πατησίων και Αχαρνών, όπου κάνουν πιάτσα. Έχουμε στο παρελθόν αναφερθεί στα περιστατικά βίας που έχουν προκληθεί από την παρουσία τους. Πρόσφατα μάλιστα, η δολοφονία ενός νεαρού – 26χρονου Έλληνα κοντά στην πλατεία Βικτωρίας – αποδόθηκε από τους κατοίκους της περιοχής στους αφρικανούς μαφιόζους, οι οποίοι για άγνωστο ακόμη λόγο τον δολοφόνησαν.
Άλλοι εικάζουν ότι αυτό συνέβη λόγω καυγά του νεαρού με κάποιον από αυτούς, ενώ άλλοι το αποδίδουν σε καυγά με κάποιες από τις αφρικανές πόρνες της περιοχής. Όποια και αν είναι η αλήθεια, δεν είναι όπως φαίνεται μόνο τα μαχαίρια που σκοτώνουν. Το ίδιο κάνει και το σέξ με τις συγκεκριμένες πόρνες, οι οποίες φυσικά εκδίδονται δίχως να τηρείται κανένα είδος υγειονομικού ελέγχου τους.
Κάτι ιδιαίτερα επικίνδυνο, καθώς οι χώρες της Αφρική – και ιδιαίτερα της υποσαχάριας Αφρικής είναι οι “πρωταθλήτριες” στα ποσοστά του AIDS/HIV. Περίπου 22,5 εκατομμύρια άνθρωποι, μολυσμένοι με τον ιό του AIDS ζουν στην υποσαχάρια Αφρική, συμπεριλαμβανομένων 2,3 εκατομμυρίων παιδιών. Μόνο το 2009, ενάμισυ περίπου εκατομμύριο Αφρικανοί, πέθαναν λόγω του AIDS.
Υπάρχει μόνο μια περιοχή, χειρότερα από την υποσαχάρια Αφρική. Και αυτή είναι η Νότια Αφρική, όπου τα ποσοστά των ατόμων με AIDS ξεπερνούν το 20% και σε κάποιες συγκεκριμένες περιοχές όπως στην Σουαζιλάνδη και την Μποτσουάνα, τα ποσοστά του πληθυσμού με AIDS ξεπερνούν ακόμη και το 30%.
Στην Νιγηρία, χώρα καταγωγής, πολλών από την ... αφρικανική κοινότητα του κέντρου της Αθήνας, και μία από τις πολυπληθέστερες χώρες της Αφρικής τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα. Περίπου το 3,6 του πληθυσμού της Νιγηρίας είναι φορείς του HIV.  Και μπορεί σαν ποσοστό αυτό να φαίνεται μικρό – σε σύγκριση τουλάχιστον με τα υπόλοιπα που είδαμε – σε πραγματικούς αριθμούς όμως, καθώς η Νιγηρία έχει 149.000.000 κατοίκους, οι φορείς του AIDS ξεπερνούν τα 3,5 εκατομμύρια.
Και μάλιστα το AIDS είναι ένας από τους κύριους λόγους που ο μέσος όρος ζωής στην Νιγηρία έπεσε από τα 54 και 53 χρόνια για άντρες και γυναίκες αντίστοιχα το 1991 στα 46 και 48 αντίστοιχα.
Με δεδομένα λοιπόν αυτά τα ποσοστά και με δεδομένη επίσης την αδυναμία και την μη επιθυμία του ελληνικού κράτους να ελέγξει το ποιός μπαίνει στην χώρα μας, είναι σαφές ότι ένα συγκεκριμένο ποσοστό των αφρικανών που μπαίνουν στην χώρα μας είναι φορείς του AIDS.
To τι ποσοστό ακριβώς είναι επίσης άγνωστο. Καθώς όμως, την λύση της μετανάστευσης επιλέγουν αυτοί που είναι σε πιο “δύσκολη” κατάσταση, είναι πιθανόν τα ποσοστά των μεταναστών με aids να είναι ελαφρώς μεγαλύτερα από αυτά τα οποία υπάρχουν στις χώρες τους. Για μετανάστες λοιπόν αυτό την Νότια Αφρική θα μπορούσαμε να μιλάμε για ποσοστά ίσως και κοντά στο 40%!
Και κάποιες από αυτές τις γυναίκες, δίχως κανένα ίχνος τύψης, επιλέγουν να εκπορνευτούν, σκορπίζοντας τον θάνατο στην πατρίδα μας. Φυσικά μερίδιο ευθύνης φέρουν και οι Έλληνες οι οποίοι “τιμούν” τις γυναίκες αυτές. Πρέπει όμως και το κράτος να εκπληρώνει τις ευθύνες τους έναντι των πολιτών.
Και η παραβίαση του νόμου από όλες αυτές τις γυναίκες είναι κάτι που θα πρέπει να απασχολήσει το ελληνικό κράτος.
Κάτι το οποίο φαίνεται να ζητά και η Ουρανία Παπανδρέου στην ερώτησή της προς τον κ. Λοβέρδο φαίνεται να ζητά, καθώς τον ερωτά για την διασύνδεση των λαθρομεταναστών με τα κρούσματα του AIDS.
Του Δημήτρη Παπαγεωργίου


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More