30.11.09

Ξανά το εδώλιο ΕΚ και Α1



301109-diki-ekΝέος δικαστικός μαραθώνιος ξεκινά τον Δεκέμβριο μετά από αλλεπάλληλες αναφορές στην εισαγγελία του γνωστού για το... ανθρωπιστικό του έργο, Παναγιώτη Δημητρά.
Την ερχόμενη Τρίτη, στα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων την σκυτάλη μαζί με την εφημερίδα μας παίρνει και η εφημερίδα Α1 του ΛΑΟΣ. «Αμάρτημα» και των δύο αποτελεί η αναδημοσίευση σκέψεων και κειμένων τρίτων προσώπων που αφορούν τις δραστηριότητες του απανταχού Σιωνισμού σχετικά με την Θεσσαλονίκη και την Μακεδονία μας. Στην περίπτωση του «ΕΚ» αναφερθήκαμε σε γνώμες που εξέφρασαν για το σχετικό ζήτημα ο καθηγητής Νεοκλής Σαρρής και ο βουλευτής Κυριάκος Βελλόπουλος.
Η δε Α1 αναδημοσίευσε έρευνα του περιοδικού «Τρίτο Μάτι». Ο επιλεκτικός αντιρατσισμός του Δημητρά όμως, προτίμησε να κινηθεί δικαστικά εναντίον αυτών που αναδημοσίευσαν τα κείμενα και όχι ενάντια στις πρωτογενείς πηγές. Γιατί άραγε;



Η συνέχεια στο Δικαστήριο την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου
Το να γράψουμε πάντως ότι ο εκπρόσωπος του εν Ελλάδι Παρατηρητηρίου του Ελσίνκι και συνάμα φερέφωνο κάθε ανύπαρκτης μειονότητας και ανθελληνικής σκέψης, έχει δικαστική μονομανία μαζί μας, ίσως να τον εξωθούσε σε νέα Εισαγγελική αναφορά εναντίον μας. Γι' αυτό απλά θα σας πληροφορήσουμε ότι στις 17 Δεκεμβρίου ο «Ελεύθερος Κόσμος» θα είναι πάλι στο εδώλιο του κατηγορούμένου, εξαιτίας ενός πρωτοσέλιδου του, που έλεγε ότι «τον σταύρωσαν τσιγγάνοι». Αναφερόμασταν στην ειδεχθή δολοφονία ενός τοξικομανή από μέλη της συγκεκριμένης κοινότητας στην Πάρνηθα, όπου αφού έδεσαν τον άτυχο νεαρό σε ένα δένδρο, τον εκτέλεσαν στην συνέχεια με λιθοβολισμό. Ο ευαίσθητος σε θέματα ρατσιστικών διακρίσεων Δημητράς θεώρησε ότι με την δικαστική δίωξη ενάντια στον ΕΚ θα αντιμετωπισθεί το οξύ πρόβλημα της εγκληματικότητας των ναρκωτικών και γι' αυτό μας ανέφερε στον εισαγγελέα.
Από την πλευρά μας πάντως λυπόμαστε όλους τους ευαίσθητους αντιρατσιστές που νομίζουν ότι με αυτό τον τρόπο θα προκαλέσουν την φίμωση του αυτονόητου, δηλαδή της αλήθειας.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More