14.12.09

Επιχειρησιακά δεδομένα ....

Επιχειρησιακά δεδομένα της ασφάλειας και της ΕΥΠ στον "αέρα", για να αντικρουστούν κατηγορίες της "Ε"



Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη
Απάντηση απέστειλε το γραφείο Τύπου του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» για το δημοσίευμα της 9ης Δεκεμβρίου με τίτλο: «Ανεπιθύμητοι επισκέπτες στην «Ε»».

ΕΠΙΣΤΟΛΗ προς την εφημερίδα «Ελευθεροτυπία»

Κύριε διευθυντά,

Σχετικά με σχόλιο που φιλοξενείτε στο σημερινό (9/12/2009) πρωτοσέλιδο της εφημερίδας σας με τίτλο «Ανεπιθύμητοι επισκέπτες στην "Ε"», σας διευκρινίζουμε ότι καμία υπηρεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη δεν προέβη στις ενέργειες που περιγράφονται.

Η Ελληνική Αστυνομία διαθέτει τρία (3) οχήματα τζιπ μάρκας Maverick χρώματος μαύρου, εκ των οποίων το πρώτο, που ανήκει στο Τμήμα Ασφαλείας Καματερού (ΥΡΟ 7296), παραμένει στο συνεργείο στην Αμυγδαλέζα, το δεύτερο, που ανήκει στο Τμήμα Ασφαλείας Ωρωπού (ΥΡΡ 4199), συνέδραμε στη μεταγωγή του κατηγορούμενου Γιάννη Δημητράκη, ενώ το τρίτο, που ανήκει στο Τμήμα Ασφαλείας Πατρών (ΑΧΡ 9784), την ώρα του περιστατικού που περιγράφετε ήταν απασχολημένο σε επιχείρηση στην Πάτρα.

Επίσης, η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών δεν έχει στην κατοχή της Maverick μαύρου χρώματος, παρά μόνο δύο (2) χρώματος μπλε και κυπαρισσί, με πινακίδες ΖΜΚ 2682 και ΖΜΙ 7842 αντίστοιχα.

Στα πλαίσια αυτά και σε ενδεχόμενο επανάληψης παρόμοιου περιστατικού στο μέλλον, σας παρακαλούμε να παρέχετε στους αρμόδιους υπαλλήλους σας τις κατάλληλες οδηγίες να καταγράφουν με προσοχή τα επίμαχα στοιχεία και να καλούν εγκαίρως την Αμεση Δράση για τις περαιτέρω ενέργειες.

Με τιμή

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Θέλουμε να ρωτήσουμε τον κ. υπουργό μετά την παραπάνω ανακοίνωση εάν πιστεύει ότι η χώρα μας έχει μυστικές υπηρεσίες . Δοξάστε τον.  
Νίκος Αγαπηνός .


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More