22.12.09

Δεν αντέχει ούτε την θέα της Ελληνικής σημαίας ......


Έχουμε πλέον φτάσει στο έσχατο σημείο όπου φανερά αυτοί που εκλέχθηκαν απο τον Ελληνικό λαό για να προωθούν τα συμφέροντα της χώρας.Χρησιμοποιούν την ψήφο του για να προωθήσουν τα στενά κομματικά συμφέροντα και τα προσωπικά τους πιστεύω φτάνοντας στο σημείο ακόμα και να δυσφημούν στο εξωτερικό την ίδια τους την χώρα (όσο την θεωρούν δική τους).
Η εκλεγμένη με την ψήφο του Ελληνικού λαού ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μαριλένα Κοππά προκειμένου να στηρίξει τις...... θέσεις της δεν δίστασε διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα να κατηγορήσει (σαν να πρόκειται για εγκληματίες) τους κατοίκους του Αγ.Παντελεήμωνα ως "γνωστούς αγνώστους" και ακροδεξιούς με αφορμή το κλείσιμο της παιδικής χαράς της εν λόγω περιοχής.Η ευρωβουλευτής βέβαια κάνοντας λόγο και για συμμετοχή ακόμα και της δημοτικής αρχής η οποία...ενέδωσε σε πιέσεις ξέχασε(;) να αναφέρει τις εκατοντάδες υπογραφές που έχουν μαζέψει οι κάτοικοι μεταξύ των οποίων και αλλοδαπών κατοίκων,ξέχασε να αναφέρει την διακίνηση ναρκωτικών και την δημιουργία γκέτο η οποία υποβαθμίζει την ποιότητα ζωής των κατοίκων καθώς και την βοήθεια της ενορίας πρός τους πραγματικά έχοντες ανάγκη με τον οβολό των "γνωστών αγνώστων".
Αυτό όμως που προκαλεί αγανάκτηση είναι η χωρίς ντροπή ευθεία δυσφήμιση της χώρας η οποία αξιολογείται ανάλογα από κάθε... ενδιαφερόμενο.
Η Κοππά λοιπόν που μάλλον κατα τα λεγόμενα της ακόμα και η θέα της Ελληνικής σημαίας είναι άξια κατηγορίας με ερώτηση που κατέθεσε στην Κομισιόν αναφέρει
"Από τις 16 Μαϊου, δηλαδή περισσότερους από έξι μήνες, η παιδική χαρά του Αγίου Παντελεήμονα, παραμένει κλειστή. ΜΕ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΗ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ (!) στα κάγκελα απαγορεύεται η είσοδος στα παιδιά. Και όλα αυτά με απόφαση του δημάρχου Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη.
"ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2010, Η ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ,Η ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΣΟΒΑΡΗ ΑΙΤΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΨΥΧΗΣ!!!!!. "ΟΙ "ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ"ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ!!!, θεώρησαν "απαράδεκτο" να παρουσιάζεται βιβλίο αλβανού μετανάστη, εντός της παιδικής χαράς και με τον προσφιλή τους τρόπο, επετέθησαν, προπηλάκισαν και εξύβρισαν τους παρευρισκομένους, με συνέπεια να διαλύσουν την εκδήλωση και να εκδιώξουν τους απλούς πολίτες".
Να θυμίσουμε για όσους το ξεχνούν ότι η εν λόγω ευρωβουλευτής ανήκει στην ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και τα όσα λέει απευθύνονται σε ΞΕΝΟΥΣ εταίρους μας στην ΕΕ.
Να ενημερώσουμε ότι η Κοππά γνωρίζει καλά την δουλειά της αφού σε ΑΥΤΟ το κράτος η συγκεκριμένη γυναίκα είναι μέλος της Εθνικής Επιτροπής μεταναστών,είναι επικεφαλής της ομάδας εργασίας του ΠΑΣΟΚ για τους μετανάστες,είχε συμμετοχή στην επιτροπή ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗΣ του Συντάγματος,στην εκλογική διαδικασία και στο σύμφωνο συμβίωσης.
Ενω το συγκεκριμένο πρόσωπο είναι μέλος της επιτροπής εξωτερικών και υποεπιτροπής ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΜΥΝΑΣ.

http://protesilaos.blogspot.com/


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More