21.1.10

Η γιγαντομαχία .....



απο τον Πρωτεσίλαο
Χθες βράδυ αποφάσισα να δω την "γιγαντομαχία" στο ALTER με την ελπίδα όχι ότι θα άκουγα κάτι διαφορετικό από τους παριστάμενους αφού ήταν πασίγνωστες οι απόψεις όλων (εκτός ενός) αλλά μήπως και δω επιτέλους τον εκπρόσωπο του πατριωτικού κόμματος να στέκεται όρθιος.
Θα ήθελα πριν από όλα να πω ότι ήμουν προετοιμασμένος για το τι θα ακολουθήσει.
Και για την "ομοβροντία" που δέχτηκε ο βουλευτής ........ του ΛΑΟΣ από το "προοδευτικό" σινάφι
αλλά και για το στρίμωγμα που θα δεχόταν γνωρίζοντας απο πριν τις δηλώσεις του προεδραρα στα ΝΕΑ.Βέβαια εμείς έχουμε επισημάνει πάρα πολλές φορές την τακτική Καρατζαφέρη να γίνεται "χαμαιλέοντας" και να λέει αυτά που θέλει να ακούσει ο εκάστοτε ακροατής, απλά επειδή ήταν τα γνωστά ΝΕΑ πέταξε την μπαρούφα ότι όλα τα παιδιά πρέπει να παίρνουν με την γέννηση τους υπηκοότητα.
Και άντε μετά ο κακομοίρης ο Άδωνις πέρα από τα πυρ ομαδόν που δεχόταν να πρέπει όπως γίνεται συνήθως να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα του προέδρου.
Εκτός και αν...αν λέω γνώριζε και αυτός και γι αυτό έκανε το μεσημέρι στην εκπομπή του παρόμοια δήλωση θέλοντας να εξηγήσει την διαφορά ιθαγένειας και υπηκοότητας,καταλήγοντας με την φράση "ιθαγένεια όχι,υπηκοότητα δώστε σε όποιον θέλετε".Θέλω να πιστεύω ότι δεν το εννοούσε και το είπε εν τι ερήμην του λόγου του.
Κε Γεωργιάδη αφού σε...άλλες κάμερες είσαστε ποιο μαχητικός τι παθαίνετε όταν μπαίνετε σε μεγάλα...στούντιο;Και μια παράκληση και προς τους υπόλοιπους βουλευτές. Αν δεν σας κάνει κόπο σταματήστε να αντιγράφεται τον προεδράρα και να λιβανίζεται τον εκάστοτε δημοσιογράφο που είναι απέναντι σας ή την-τις εφημερίδες του,έλεος έχει καταντήσει τουλάχιστον κουραστικό ειδικά όταν πρόκειται για εφημερίδες και δημοσιογράφους που περνούν γενεές δεκατέσσερις και το κόμμα και τους "ακροδεξιούς" οπαδούς του.
Ομως ειλικρινά αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν τρία πράγματα.
Το πρώτο ήταν η δεοντολογική παρουσίαση από μέρους του τηλεοπτικού σταθμού βίντεο υποψηφίων "Ελλήνων" πολιτών. Με την ανάλογη κλαψιάρικη μουσική να ακούγεται και νεαρούς και νεαρές μέχρι και απο τις Σευχέλες και την Νιγηρία να δηλώνουν πως το όνειρο τους ήταν να γίνουν Έλληνες.
Ομολογουμένως και τα δυο βιντεάκια που παίχτηκαν ήταν η τελευταία λέξη της....προπαγάνδας.Γιατί φυσικά ο σταθμός δεν φρόντισε να δείξει ούτε τους Σομαλούς με τις χατζάρες στην Ομόνοια που επίσης περιμένουν και έχουν ως όνειρο να γίνουν Έλληνες,ούτε τις συμμορίες που έχουν γεμίσει την Ελλάδα,ούτε τα δημόσια κτίρια που βρίσκονται υπο κατάληψη. Φρόντισε βέβαια να εμφανίσει τους κακόμοιρους μετανάστες που στενάζουν κάτω από τον ρατσισμό των Ελλήνων όπως είπαν μερικοί.
Και λες από μέσα σου ρε δε πάτε στο δ......που ζητάτε και τα ρέστα,απροσκάλεστοι εισβολείς;Γιατί μέσα στο δεοντολογικό σας κρεσέντο δεν βγάλατε και έναν ΕΛΛΗΝΑ που καταληστεύτηκε,δεν βγάλατε μια Ελληνίδα που βιάστηκε,δεν βγάλατε ΕΝΑΝ κάτοικο από τον Αγ.Παντελεήμονα που ζει στην κόλαση και σας το φωνάζει εδώ και δυο χρόνια.
Γιατί δεν δείχνετε τι γίνεται στην επαρχία που φυλάνε τα σπίτια τους ο κόσμος με ντουφέκια για να μην τους το γδύσουν οι "Έλληνες" σας.Αλλά όλα αυτά κόπηκαν μάλλον στο..μοντάζ
Δεν πειράζει όμως και την "δημοκρατία" σας την ξέρουμε και την δημοσιογραφική δεοντολογία σας απλά μας πιάνει που λένε το παράπονο και ευτυχώς μπορούμε και γράφουμε δυο αράδες για να τις μοιραστούμε με τους ΕΛΛΗΝΕΣ αδελφούς μας.
Πάμε όμως στο δεύτερο.Ενας εκ των παρισταμένων ονόματι Γιάννης Κολοβός τον οποίο δεν γνωρίζω τι μέρους του λόγου είναι ,με ήρεμο και περιεκτικό λόγο κάλυψε την θέση όχι μόνο του ΛΑΟΣ αλλά και των περισσοτέρων πατριωτών αφού εξήγησε όχι μόνο ότι είμαστε μπάχαλο χώρα και όποιος θέλει μπαίνει αλλά πολύ σωστά συνέδεσε το θέμα και με την ανεργία και την εγκληματικότητα και τόνισε και την πραγματική ρίζα του προβλήματος λέγοντας ότι ο Ελληνικός λαός στην συντριπτική του πλειοψηφία αντιτίθεται όχι μόνο στην απόδοση ιθαγένειας αλλά και στην παραμονή τους στην Ελλάδα.Και θα είναι μοιραίο λάθος της κυβέρνησης η ψήφιση του νόμου αυτού γιατί πολύ απλά ο σκοπός της ενσωμάτωσης τον οποίο ντε και καλά επιδιώκουν θα έχει αντίστροφα αποτελέσματα γιατί η πλειονότητα των Ελλήνων όπως και των λαθρομεταναστών ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΟΥΝ ή ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ με αποτέλεσμα στο μέλλον να υπάρχουν γκετοποιημένες περιοχές(όχι φυσικά πως τώρα δεν υπάρχουν).
Το τρίτο ήταν η παρουσία Παυλόπουλου ως εκπροσώπου της ΝΔ.Δεν θα μπω στην διαδικασία ανάλυσης των λεγομένων του αλλά θα πω μόνο αυτό.
Είναι ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ η ΝΔ να στέλνει ως εκπρόσωπο της τον Πάκη σε μια συζήτηση σε πανελλαδικής εμβέλειας κανάλι και μάλιστα για το μεταναστευτικό ενώ κανονικά θα έπρεπε να τον είχε στείλει σπίτι του.Και επειδή εμείς δεν θέλουμε λόγια αλλά έργα και ποτέ δεν λιβανίσαμε ούτε θα λιβανίσουμε πρόσωπα θα πούμε στον κ.Σαμαρά "ξεκαθάρισε την θέση σου".Με κορώνες σε κομματικά ακροατήρια,μασημένα λόγια σε εφημερίδες και να θέλεις και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο δεν πρόκειται να σου βγει παρά μόνο όταν οι γνωστοί βαρεθούνε το George και τότε μπορεί να σε θυμηθούν. Αν θες να παίξεις έτσι το παιχνίδι δικαίωμα σου αλλά πατριωτική πολιτική με Ντόρα,Μητσοτάκη,Παυλόπουλο,Γιακουμάτο,Γιαννάκου,Σπηλιοτόπουλο και μερικούς άλλους ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ άμα θέλεις ομελέτα θα σπάσεις αυγά. Αλλιώς μη τα σπάσεις απλά....κάτσε στα αυγά σου.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More