20.1.10

Κουράγιο Σοφία .......



Έτοιμη να δώσει άλλη μία μάχη είναι η Σοφία Ψυχογιού, η οποία τον περασμένο Οκτώβρη τραυματίστηκε σοβαρά από τις σφαίρες αδίστακτων δολοφόνων, έξω από το αστυνομικό τμήμα της Αγίας Παρασκευής, ενώ επέστρεφε από περιπολία με άλλους δόκιμους αστυνομικούς.


Η 23χρονη ειδική φρουρός, η περιπέτεια της οποίας είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, θα υποβληθεί σε λεπτότατη χειρουργική επέμβαση για να αποκατασταθεί η παραλυσία στα άνω άκρα.Με την επέμβαση οι γιατροί θα επιχειρήσουν να επαναφέρουν......... σε φυσιολογικά επίπεδα το δεξιό χέρι της, που είναι παράλυτο μετά το χτύπημα από σφαίρα, η οποία κυριολεκτικά συνέτριψε τα νεύρα στην περιοχή του ώμου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 23χρονη κοπέλα με τους χιλιάδες φίλους στην προσωπική της ιστοσελίδα στο διαδίκτυο, θα εισαχθεί την Τετάρτη σε ιδιωτικό θεραπευτήριο για προεγχειρητικό έλεγχο και το πρωί της Πέμπτης θα μπει στο χειρουργείο. Οι γιατροί και το θεραπευτήριο ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ, έχουν αναλάβει να ΄κάνουν αφιλοκερδώς τη λεπτή χειρουργική επέμβαση, στη νεαρή ειδική φρουρό, που αποδείχτηκε παλικάρι.

Κουράγιο και δύναμη Σοφία και όλα θα πάνε καλά .Οι αλήτες που σε κτύπησαν έχουν τις κατάρες ολόκληρου  του Ελληνικού λαού  και να θυμάσαι ότι όλα εδώ πληρώνονται και οι αλήτες αυτοί θα πληρώσουν .
Νίκος Αγαπηνός .


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More