29.1.10

Οι δοσίλογοι του INDYMEDIA.

Η ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΘΟΡΥΒΗΣΕ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ INDYMEDIA


ΣΑΝ ΠΑΛΊΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ....ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΚΤΕΣ.
ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ.
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΗΡΩΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ.
 ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Η ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΣΤΟΥΣ 44 ΔΙΩΧΘΕΝΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.ΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΟΜΠΡΕΛΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ.
ΕΙΧΑΝ ΜΑΘΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΗΤΑΝ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ ΣΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥΣ.
ΝΑ ΞΕΜΑΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ......ΞΥΔΑΚΙ.

το χαίρεστε;
από guerilla 0:21πμ, Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010
Θα το χαιρόμουν αν ήταν στο νοσοκομείο από κλωτσιές συντρόφων ή ακόμα καλύτερα αν δεν ήταν φασίστας. Όταν ο μεγάλος φασίστας πιάνει το μικρό δεν το χαίρομαι καθόλου. Αφενός θα βγει λάδι αφετέρου η ακροδεξιά σμιλεύει τα προφίλ των "αγωνιστών" της.
Αλήθεια,
από χ 10:54πμ, Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010
από πότε είμαστε υπέρ των φυλακών και υποστηρίζουμε τις ποινές των δικαστηρίων; Επειδή ο τύπος είναι φασίστας δηλαδή να ξεχάσουμε όσα λέμε για αυτό το ζήτημα; Και σε αλληλεγγύη στον Κορυδαλλό να φωνάζουμε "λευτεριά σ' όσους είναι στα κελιά εκτός από τον τάδε";
Δίκιο έχει ο από πάνω. Χίλιες φορές έξω, να μη γίνεται και ήρωας των ασπόνδυλων. Και με τη σειρά μας να τον περιλάβουμε εμείς.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More