8.2.10

Είναι καιρός πλέον.....


Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, ότι το ισλάμ αποτελεί ένα επικίνδυνο κοινωνικοπολιτικό σύστημα (τουλάχιστον όσον αφορά στον τρόπο που εκφράζεται πρακτικά).
Παρά την επί πολλά έτη προπαγάνδα που υφιστάμεθα περί του αντιθέτου, όλοι οι Έλληνες γνωρίζουμε, και από αυτά που βλέπουμε καθημερινώς στη χώρα μας, και από αυτά που διαβάζουμε πως συμβαίνουν στον κόσμο (π.χ η κοπέλα που θάφτηκε ζωντανή ή οι "γάμοι" ανήλικων κοριτσιών με ηλικιωμένους κ.λ.π), ότι οι ισλαμικές "συνήθειες", όχι μόνο δεν συνάδουν με την δημοκρατία, αλλά φτάνουν να είναι στον αντίποδα αυτής.
Θα μου πείτε, "μα, υπάρχει Δημοκρατία στην Ελλάδα, ώστε να κινδυνεύσει από τα πρωτόγονα έθιμα αυτών των πληθυσμών;"
Κατ'ευφημισμόν Δημοκρατία έχουμε, εδώ και χρόνια.......
Αυτό που μας κρατάει ακόμα στο άρμα της Δημοκρατίας, είναι μόνο μια κλωστή. Όμως αυτήν την κλωστή, εμείς θέλουμε (και μπορούμε) να την κάνουμε σκοινί χοντρό και στέρεο, που να δυναμώνει κάθε μέρα.
Σας ρωτώ:
Μήπως η ελληνοποίηση αυτών των πληθυσμών διαρρήξει (εκ των πραγμάτων) και αυτόν τον τελευταίο δεσμό που έχουμε με την πραγματική Δημοκρατία, με την πραγματική Ελευθερία;
Μήπως συνθλίψει ( εν τη γενέσει ) τις προσπάθειές μας να αποκτήσουμε πραγματική Δημοκρατία σ'αυτόν τον τόπο;
Πιστεύω πως αυτό θα συμβεί , και αυτός είναι άλλος ένας λόγος (από τους πολλούς) για να εναντιωθούμε στην ψήφιση αυτού του νομοσχεδίου.
Όλοι γνωρίζουμε ότι αυτή είναι η άποψη της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων.
Τι μας εμποδίζει λοιπόν να βροντοφωνάξουμε όλοι μαζί την πίστη μας στην πατρίδα, την δημοκρατία, την ελευθερία;
Απαντώ:ο φόβος και η άγνοια.
Όσον αφορά στην περίπτωση της ελλιπούς ενημέρωσης (παραπληροφόρησης, σωστότερα), θα πρέπει να βρούμε τρόπους να ενημερώνονται οι εκτός διαδικτυακής κοινότητας πολίτες.
Ξέρετε ότι υπάρχει τεράστιος πληθυσμός που πιστεύει ότι το λαθρονομοσχέδιο δεν δημιούργησε καμία αντίδραση στην κοινωνία;
Το πιο δύσκολο έργο μας όμως, είναι να αντιμετωπίσουμε το φόβο μας.
Φοβόμαστε να συμμετάσχουμε σε συγκεντρώσεις, γιατί οι δήθεν "δημοκράτες" απειλούν και αυτήν ακόμη την σωματική μας ακεραιότητα.
Φοβόμαστε να χαρακτηριστούμε ως (ΔΗΘΕΝ) ακροδεξιοί, φασίστες. ρατσιστές κ.ο.κ, και να διασυρθούμε από το επίσημο "κράτος".
Φοβόμαστε μήπως περιθωριοποιηθούμε ως γραφικοί, στον αγώνα μας για ιδέες που δεν θα πεθάνουν ποτέ ( όσο κι αν οι διάφοροι "δημοσιογραφίσκοι" προσπαθούν για το αντίθετο).
Φοβόμαστε , κι αυτό είναι το απόλυτο κριτήριο του ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΟΣ Δημοκρατίας.
Ο φόβος ΠΡΕΠΕΙ να σταματήσει εδώ.
e-mail αναγνώστη


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More