21.3.10

Η ιστοσελίδα μας.

Αγαπητοί φίλοι συμπατριώτες συναγωνιστές ,όσοι από εσάς παρακολουθείτε την ιστοσελίδα μας , θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι κάθε σαββατοκύριακο θα αναρτούμε άρθρα και σχόλια επωνύμων Ελλήνων πατριωτών .Τα άρθρα αυτά εγράφησαν πρόσφατα ή στο παρελθόν και τα οποία σήμερα εξακολουθούν να είναι επίκαιρα . Τα άρθρα αυτά θα   σχολιάζουν και θα κάνουν κριτική στην πολιτική, οικονομική , κοινωνική , πολιτιστική κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας . 
Επίσης θα σας παρουσιάζουμε την πρόσφατη πατριωτική βιβλιογραφία η οποία θα αναφέρεται σε ιστορικά,οικονομικά ,πολιτιστικά θέματα . Ακόμη θα σας ενημερώνουμε για τις πατριωτικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιούνται στην Αθήνα η σε άλλες πόλεις. 
Θέλουμε επίσης να σας υπενθυμίσουμε να παρακολουθείτε καθημερινά την ιστοσελίδα του ευώνυμου για να έχετε άμεση ενημέρωση τι ακριβώς συμβαίνει εντός και εκτός της βουλής .
Φυσικά είμαστε φανατικοί αναγνώστες της εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ την ανάγνωση της οποίας κάθε Σαββατοκύριακο σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα . 
Από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων ΛΟΓΧΗ , Ζαλοκώστα  5  2ος όροφος Σύνταγμα ,μπορείτε να προμηθεύεστε τα βιβλία σας αλλά και πολλά άλλα δώρα . Αξίζει τον κόπο μια επίσκεψή σας στον χώρο του βιβλιοπωλείου .  


Νίκος Αγαπηνός


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More