26.3.10

Λέτε να είναι αλήθεια ;;;

“Όλα εκεί οργανώθηκαν!”...στη συνεδρίαση της Λέσχης Bilderberg στην Αθήνα τον περασμένο Μάιο!

Ο σ. Vrennus, φυσικός και συνάμα ηθικός αυτουργός του ιστολογίου το Φάντασμα της Ελευθερίας, έθεσε στο προηγούμενο ποστ, με δύο σχόλιά του (εδώ κι εδώ), έναν... σκασμό ερωτήματα. Όπως κάθε ιστολόγος που σέβεται τον εαυτό του, έτσι κι εγώ μη γνωρίζοντας τις απαντήσεις στα συγκεκριμένα ερωτήματα του σ., απάντησα σε όλα τα υπόλοιπα. Απολαύστε το σχόλιό μου εδώ, υπό μορφή ποστακίου, αφού ελάχιστοι μπαίνουν στον κόπο να διαβάζουν τα σχόλια [και καλά κάνουν στις περισσότερες περιπτώσεις, μόνον που μερικές φορές...]
Φούιιιι!!! Πολλά τα ερωτήματα και αδυνατώ [λόγω έλλειψης γνώσεων] να απαντήσω σε οποιοδήποτε [ντρέπομαι, αλλά τι να κάνω;]. Προσωπική μου άποψη είναι ότι κανένας δεν ξέρει τι να κάνει. Και δεν αναφέρομαι στο ελληνικό γκουβέρνο, αυτό δα έλειπε να ξέρει. Αναφέρομαι εις τας Ευρώπας.

Όλος αυτός ο καυγάς Μέρκελ-Σαρκοζί-Ρεν-Τρισέ, οι δηλώσεις κόντρα σε δηλώσεις, τα σενάρια, τα “θα βοηθήσουμε την Ελλάδα, αλλά η Ελλάδα δεν μας ζήτησε βοήθεια”, νομίζω ότι έχουν έναν κοινό παρονομαστή: ό,τι και να κάνουμε για την Ελλάδα, είτε το ένα, είτε το άλλο, είτε το τρίτο, το αποτέλεσμα θα είναι πάντα το ίδιο: να πάμε όλοι φούντο.
Πώς το είχε πει ο… χαρβαρντής Νάιαλ Φέργκιουσον προ καιρού; Το είχα βάλει σ’ ένα σχόλιο [αλλά ποιος διαβάζει σχόλια ]:
On reflection, it is appropriate that the fiscal crisis of the west has begun in Greece, the birthplace of western civilization. Soon it will cross the channel to Britain. But the key question is when that crisis will reach the last bastion of western power, on the other side of the Atlantic.
Appropriate και last bastion… Τρελαίνομαι με κάτι τέτοια…
Κι επειδή η ρήση του Φέργκιουσον είχε πάει άπατη [αυτό δα έλειπε!] πρόσεξε να δεις πώς θα γίνει ευρύτατα γνωστή η ρήση και “περιβόητος” ο Φέργκιουσον:
Ο Φέργκιουσον είχε συμμετάσχει στη συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ στην Αθήνα τον περασμένο Μάιο!
“Όλα εκεί οργανώθηκαν!”
Κουφάλες συνωμοσιολόγοι δεν θα σας αφήσω άπραγους ποτέ!


Θεαμαπάτες και Δικτυώματα


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More