20.5.10

Πρέπει να φύγουν αμέσως!!!

Αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου. Γλύφουν εκεί που έφτυναν



Οι υπουργοί της κυβέρνησης των αρπακτικών έχουν κάνει τρόπο ζωής το να γλύφουν εκεί που μέχρι εχθές έφτυναν, αποδεικνύοντας και το ύφος και το ήθος τους ως πολιτικών καρικατούρων.

Από το ξεβράκωμα μπροστά το Εφετείο Αθηνών των νοικοκυραίων που ήθελαν να αγοράσουν τα λεωφορεία στην Αθήνα από τους Σταμουλοκαολλάδες, και το λυσσαλέο πόλεμο την περίοδο 90-93 στην αποκρατικοποίηση του ΟΤΕ, μέχρι την πλήρη αντίθεση στην πώληση του λιμανιού του Πειραιά στην Cosco και τις ανοησίες περί κατάργησης της σύμβασης, τα πράσινα αρπακτικά τηρούν συντεταγμένα τη θέση υπέρ της διάλυσης της Ελλάδας.

Έτσι λοιπόν σήμερα, βλέπουμε υπουργούς...

να στήνονται και να κάνουν επικύψεις στους Κινέζους της Cosco (ναι αυτούς που δεν ήθελαν) προκειμένου να προβούν σε επενδύσεις στο λιμάνι.

Αυτή είναι η συνεπής πολιτική των υπεύθυνων για τη λεηλασία του εισοδήματος της χαμηλής και μεσαίας τάξης.
Αυτή είναι η πολιτική των υπαλλήλων του ΔΝΤ και του πρωταγωνιστή του θεάτρου πρωθυπουργού της Ελλάδας.

Την ποιότητα των πολιτικών μας τη ξέρουμε καλά.
Το να γλύφουν εκεί που έφτυναν, ή να νομίζουν ότι βρέχει όταν τους φτύνεις, είναι τρόπος ζωής τους. Είναι η άθλια καθημερινότητα στην οποία ζουν.

Το πρόβλημα είναι ότι η πολιτική που ακολούθησαν και συνεχίζουν να ακολουθούν μέχρι σήμερα έχει τα αποτελέσματα που όλοι βιώνουμε.
Το καλό γι΄αυτούς είναι ότι απευθύνονται σε ραγιάδες που έχουν μάθει να σκύβουν το κεφάλι και να υποτάσσονται στις εκάστοτε επιταγές του Αγά που τους κυβερνάει.

Έχουν απέναντί τους πολίτες κοιμισμένους που νομίζουν ότι η παραίτηση για παράδειγμα της Γκερέκου αποτελεί και ηθική αποκατάσταση αντί να ζητάνε την εξαφάνισή της από την πολιτική τόσο της ίδιας όσο και του Παπακωνσταντίνου που την κάλυπτε 7 μήνες.

Ο Έλληνας ραγιάς δεν μπορεί και δε δικαιούται να έχει απαίτηση να του συμπεριφέρονται καλύτερα και κυρίως έντιμα.
Οι υποτελείς και οι δούλοι και δεν έχουν δικαίωμα να εγείρουν απαιτήσεις ορθής συμπεριφοράς.

Φαίνεται ότι ο βούρκος και η λάσπη μέσα στην οποία ζει και ανδρώνεται το πολιτικό σύστημα της χώρας αποτελεί ένα ελκυστικό περιβάλλον για τον Έλληνα ραγιά.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More