31.5.10

Η χρεωκοπία...

Η χρεωκοπία των πολιτικών


290510-vouliΗ δημοκρατία στην Ελλάδα πτώχευσε. Τα πολιτικά κόμματα δεν μπορούν πλέον να προσφέρουν τίποτα στην χώρα και τον λαό. Οι πολιτικοί όλα αυτά τα χρόνια που κυβερνούν τον τόπο, απεδείχθησαν παντελώς ανίκανοι, αφού κατάφεραν να καταστρέψουν οικονομικά την χώρα και να καταστήσουν τον λαό πάμφτωχο και επαίτη των διεθνών τοκογλυφικών τραπεζών. Ενώ ο λαός τους εξέλεξε για να τον υπηρετούν, όπως του είχαν υποσχεθεί, αυτοί υπηρετούν τις τσέπες τους, το πορτοφόλι τους, τα παιδιά τους, τους συγγενείς τους. Παρουσιάζουν φορολογικές δηλώσεις με πληθώρα ακινήτων, καταθέσεις σε τράπεζες πολλών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, πισίνες, πανάκριβα αυτοκίνητα, και σκάφη, γιατί εκτός των άλλων προσόντων που έχουν είναι και θαλασσόλυκοι.
Όλα αυτά σε περίοδο που επιβάλουν πρωτοφανή λιτότητα τον λαό, κόβοντας από τους μισθωτούς και συνταξιούχους, δώρα, επιδόματα, μέρος της σύνταξης τους, και μειώνοντας τα εισοδήματα γενικά του λαού με την φορολογική επιδρομή του υπουργού οικονομικών Παπακωνσταντίνου. Με την ανερμάτιστη πολιτική τους κατάφεραν οι ανίκανοι και φαύλοι κοινοβουλευτικοί να παραδώσουν την χώρα στο Δ.Ν.Τ. στους τοκογλύφους της ΕΕ και της Ε.Κ.Τ. Όπου όμως το Δ.Ν.Τ. ανέλαβε να σώσει χώρες από οικονομική καταστροφή, όχι μόνο αυτές οι χώρες δεν σώθηκαν οικονομικά, αλλά ακολούθησε πτώχευση των χωρών αυτών, με συνέπεια να σημειωθούν μεγάλες κοινωνικές αναταραχές, ( Αργεντινή κλπ.).
Το Ελληνικό πολιτικό σύστημα από τότε που ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας, έστησε πάρτι στις πλάτες του λαού, με την ανοχή του ίδιου φυσικά, εν ονόματι της δημοκρατίας. Μίζες, ρουσφετοκρατία, χρηματισμοί, και συγχρόνως οι φαύλοι πολιτικοί να ψηφίζουν νόμους που τους απαλλάσσουν από κάθε ευθύνη για τις παράνομες πράξεις τους. Ανενόχλητοι πλέον να μπορούν να επιδοθούν χωρίς φόβο στην λεηλασία των θησαυροφυλακίων, και του πλούτου της πατρίδας μας, σε συνεργασία με τους διαπλεκόμενους μεγαλοεργολάβους και προμηθευτές του δημοσίου. Καταρράκωσαν χωρίς ντροπή τους νόμους και το σύνταγμα με μοναδικό σκοπό να κατοχυρώσουν τα προνόμια και συμφέροντα τους.
Η διαφθορά και η ατιμωρησία εξαπλώθηκε σε όλα τα στρώματα της Ελληνικής κοινωνίας, με αποτέλεσμα να μη γίνεται τίποτα χωρίς χρηματισμό. Η οικογενειοκρατία αποτελεί κοινό μυστικό και έχει γεμίσει το δημόσιο από κομματικούς μηχανισμούς, οι οποίοι κατατρώγουν τις σάρκες του λαού υποστηρίζοντας το παρασιτικό κερδοσκοπικό κεφάλαιο χρηματιζόμενοι από αυτό, απαξιώνοντας και στην ουσία εξολοθρεύοντας, το παραγωγικό κεφάλαιο και ότι άλλο υγιές και αναπτυξιακό υπάρχει σε αυτόν τον τόπο.
Η πολιτικές ελίτ της οικογενειοκρατίας που κυβέρνησαν και εξακολουθούν να κυβερνούν την χώρα απέτυχαν παταγωδώς, και κατάφεραν να παραδώσουν την διακυβέρνηση της πατρίδας μας σε ξένα κέντρα αποφάσεων. Εάν αυτό δεν είναι εσχάτη προδοσία τότε ειλικρινά δεν ξέρουμε τι άλλο να πούμε.
Ο λαός έχει αρχίσει σιγά-σιγά να αντιδρά. Αντιδρά όχι μόνο κατά της κυβερνήσεως η οποία με ψέματα έκλεψε την ψήφο μας, υποσχόμενη ψευδώς, ότι, αναλαμβάνοντας την ευθύνη της διακυβερνήσεως θα βγάλει την χώρα από την κρίση, αλλά και εναντίον ολόκληρου του πολιτικού συστήματος. Τα συνθήματα κλέφτες, κλέφτες, και ψεύτες δονούν την ατμόσφαιρα των διαδηλώσεων και οι μούντζες που τρώνε οι πολιτικοί είναι χιλιάδες. Για τον λόγο αυτόν κρύβονται και δεν κυκλοφορούν ούτε με την συνοδεία αστυνομικών διότι γνωρίζουν πολύ καλά τι τους περιμένει.
Είναι πλέον θέμα χρόνου, η φτώχια, η πείνα, η ταπείνωση, να οδηγήσουν την χώρα σε κοινωνική έκρηξη με ανεξέλικτες συνέπειες για τους πολιτικούς. Να είναι σίγουροι ότι, εάν συμβεί αυτό, τίποτα και κανείς δεν θα μπορέσει να τους σώσει. Οι πολιτικοί χρεοκόπησαν. Ήλθε λοιπόν η ώρα να υπάρξει μία νέα πολιτική για την πατρίδα και τον λαό μας. Μια πολιτική που θα δώσει όραμα και ελπίδα για το μέλλον της πατρίδας μας. Πιστεύουμε ότι μόνο με Εθνικό κράτος αυτό θα μπορέσει να επιτευχτεί.
Θα το τολμήσουν οι Έλληνες;
 Νίκος Παπαγεωργίου
www.elkosmos.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More