16.5.10

Κράτος νταβατζής!!!!!

Οι πουτ......ς αλωνίζουν με νταβατζή το επίσημο κράτος λαθρέμπορο.


HPolitikiprotasi από σήμερα και για όσο χρειαστεί ή για όσο της επιτρέψουν, θα εγκαλεί κάθε μέρα το επίσημο κράτος για τα δύο αισχρά φαινόμενα που συντηρούνται υπό την πλήρη ανοχή του.

Θα κάνουμε κάθε μέρα αναφορά στα δύο φαινόμενα μέχρι να δοθεί οριστική λύση.

Το πρώτο αφορά στην πιάτσα των μαύρων ιερόδουλων στην οδό Λιοσίων (από Αγ. Μελετίου μέχρι τις 3 γέφυρες) μπροστά από τα σπίτια των ταλαίπωρων Αθηναίων κατοίκων και στην αντίστοιχη πιάτσα ναρκομανών ντόπιων ιερόδουλων στις οδούς Μοναστηρίου και Γιαννιστών μπροστά από νυχτερινό σχολείο στη Θεσσαλονίκη.

Οι που....ς αλωνίζουν με το επίσημο κράτος να εκτελεί χρέη νταβατζή.
...

Για την πιάτσα των ιερόδουλων είναι ενήμερες οι αρχές, αλλά παρόλα αυτά δεν γίνεται απολύτως τίποτα. Οι περιστασιακές εμφανίσεις της αστυνομίας που αρκείται σε απλές συστάσεις δεν οδηγεί πουθενά. Δε δίνει καμία λύση στο πρόβλημα.

Είναι προφανές ότι με άνωθεν ανοχή και εντολή το επίσημο κράτος αρέσκεται στο ρόλο του νταβατζή. Τους κατοίκους των υποβαθμισμένων αυτών περιοχών ποιος τους χέζει άλλωστε;

Το δεύτερο φαινόμενο αφορά στη συντήρηση που παράνομου, λαθραίου παρεμπορίου που έχουν εγκαταστήσει στο κέντρο της Αθήνας (Μοναστηράκι, Ερμού, Θησείο κλπ) αλλά και στη Θεσσαλονίκη (Λ. Νίκης, Τσιμισκή, Αριστοτέλους)οι κάθε απόχρωσης και προέλευσης αλλοδαποί.
Και αυτή η κατάσταση συντηρείται υπό την πλήρη ανοχή του επίσημου κράτους που εκτελεί χρέη λαθρέμπορου μπρος στα μάτια μας.

Τα δύο αυτά φαινόμενα αποδεικνύουν αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι χωρίς καμία αμφιβολία και χωρίς καμία κομματική τοποθέτηση ορισμένα πολύ χαρακτηριστικά πράγματα.

1. Για το επίσημο κράτος υπάρχουν πολίτες δύο κατηγοριών. Οι πατρίκιοι των βορείων προαστίων και οι πληβείοι του κέντρου της Αθήνας.
2. Το επίσημο κράτος είναι ανίκανο να προστατέψει τους πολίτες του και να τους εξασφαλίσει το βασικότερο δικαίωμά τους που είναι το δικαίωμα στην αξιοπρεπή διαβίωση
3. Το επίσημο κράτος είναι ο μεγαλύτερος φοροφυγάς και απατεώνας και δεν δικαιούται να ζητάει από κανέναν μας να κάνει θυσίες και να συνεισφέρει στην οικονομική κρίση, όταν πρώτο και καλύτερο το ίδιο μας περιγελά κατάματα συντηρώντας την εκτεταμένη φοροδιαφυγή και λαθρεμπορία.
4. Το επίσημο κράτος δεν έχει κανένα δικαίωμα και δε νομιμοποιείται να ζητάει από τον κόσμο θυσίες, όταν το ίδιο δεν κάνει τα αυτονόητα προκειμένου να εξαλείψει τα όσα απαράδεκτα και προκλητικά συμβαίνουν μπρος τα μάτια του.
5. Το κράτος νταβατζής και λαθρέμπορος δεν δικαιούται να ζητάει από εμάς να πράξουμε τα "αυτονόητα" όταν το ίδιο μας αντιμετωπίζει σαν που....ς του ή ως θεατές στο λαθρεμπόριό του.

Κάθε μέρα από σήμερα και στο εξής η Πολιτική Πρόταση θα επαναφέρει το συγκεκριμένο θέμα μέχρι να δοθεί οριστική λύση.
Δε χαρίζουμε σε κανέναν το δικαίωμά μας σε μια αξιοπρεπή διαβίωση.
Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να παίζει εις βάρος μας τα άνομα παιχνίδια του.
Αγωνιζόμαστε εναντίων όλων αυτών που υποβιβάζουν τη νοημοσύνη μας και ζητάνε να τους υποστηρίξουμε σ΄αυτήν τους την προσπάθεια.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More