11.5.10

Δεν γνώριζε τίποτα ......

Αναρμόδιος για το Βατοπέδι δήλωσε ο Ρουσόπουλος


Με τις καταθέσεις του πρώην υπουργού Επικρατείας Θεόδωρου Ρουσόπουλου, αυτή την ώρα, και του υπουργού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου αμέσως μετά, συνεχίζονται οι καταθέσεις των πολιτικών προσώπων στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για τη διερεύνηση της υπόθεσης του Βατοπεδίου.

Ο κ. Ρουσόπουλος επανέλαβε ότι είχε καταθέσει στην προηγούμενη Εξεταστική που ερεύνησε το σκάνδαλο Βατοπεδίου

Είπε ότι δεν έχει καμία σχέση ο ίδιος με τις ανταλλαγές , οι μοναχοί δεν του ζήτησαν ποτέ τίποτα και ότι στη μία και μοναδική φορά στο γραφείο του, ο ίδιος τους παρέπεμψε στον Ευάγγελο Μπασιάκο.

Δήλωσε επίσης πως είχε πνευματική σχέση με τον ηγούμενο Εφραίμ και τον μοναχό Αρσένιο κι ότι συχνά πήγαινε στο Άγιο Όρος για να εξομολογηθεί, ενώ παραδέχεται ότι τον επισκέφτηκαν μία φορά στο σπίτι του, με τη διευκρίνιση ότι αυτό έγινε για κοινωνικούς λόγους…

Έθεσε εξάλλου στην διάθεση της Εξεταστικής Επιτροπής ότι θέτει στη διάθεση τους όλα τα οικονομικά στοιχεία, λογαριασμούς, πόθεν έσχες κλπ τα δικά του και της συζύγου του, Μάρας Ζαχαρέα.
Η Εξεταστική Επιτροπή για τη διερεύνηση της Μονής Βατοπεδίου ολοκληρώνει τις εργασίες της εντός της εβδομάδας. Την Πέμπτη οι ελεγκτές της Τράπεζας της Ελλάδας θα ενημερώσουν την Εξεταστική αναφορικά με την αποκωδικοποίηση των τραπεζικών λογαριασμών και σύμφωνα με πληροφορίες το ΠΑΣΟΚ προσανατολίζεται να κινήσει τις διαδικασίες για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More