19.5.10

Τα βλέπουν καλά;;;;

Τα βλέπουν όλα από κει πάνω οι σύμμαχοι.


Στο site “Bing” της Microsoft, το οποίο είναι μηχανή αναζήτησης δρόμων, σε πολλές περιπτώσεις με 3D απεικόνιση, που δουλεύει σαν το Google Earth, έχουν περάσει οι Αμερικάνοι εικόνες πολύ μεγάλων δρόμων του κέντρου της Αθήνας, με διαδηλώσεις. Τις εικόνες αυτές, τις βρήκαμε, ψάχνοντας για το σημείο Κλαυθμώνος-Σταδίου, με αφορμή τον εμπρησμό του υποκαταστήματος της “Μαρφίν” στη Σταδίου.
Απορία. Καλά, δεν είχαν τραβήξει άλλες εικόνες από τους δορυφόρους που θα μπορούσαν να δημοσιεύσουν; Αυτές με τις διαδηλώσεις διάλεξαν; Δηλαδή, εάν ένας τουρίστας μπει στο site για να βρει έναν δρόμο στην Αθήνα, που πρόκειται να επισκεφθεί, αυτό που θα αντικρύσει, είναι Έλληνες να διαδηλώνουν και να έχουν πλημμυρίσει τους δρόμους.
Δεν λέω, μας τιμά αυτή η εικόνα ως λαό που αντιδρούμε. Αλλά δεν νομίζω ότι το κάνουν γι’ αυτό τα αμερικανάκια. Άραγε, στο Αφγανιστάν, δημοσιεύουν εικόνες την ώρα που σκάνε βόμβες στο κέντρο της Καμπούλ; ‘Η στις ΗΠΑ, στη Νέα Υόρκη, την ώρα που καταρρέουν οι δίδυμοι πύργοι;
Και κάτι ακόμα. Αντιλαμβάνομαι, ότι για να έχουν δημοσιοποιήσει τόσο καλές εικόνες από το κέντρο της Αθήνας, οι δορυφόροι θα έχουν τραβήξει και πολύ πιο κοντινά πλάνα από τις συγκεντρώσεις. Τελικά, τα βλέπουν όλα από κει πάνω.
www.antinews.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More