5.6.10

Δημήτρη είμαστε όλοι δίπλα σου!!!

Η ιστοσελίδα μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, τον κ. Γρηγόρη Μιχαλόπουλο και τους συνεργάτες του,  διότι καθημερινά έχουν στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας τον Δημήτρη Παπαγεωργίου. Με τον Δημήτρη Παπαγεωργίου είμαστε συμμαχητές στον αγώνα για το Έθνος. Θα μπορούσαμε να πούμε και φίλοι παρά την διαφορά της ηλικίας που μας χωρίζει, είμαστε όμως στο ίδιο μετερίζι του αγώνα για την  Πατρίδα μας. Παρά την ταλαιπωρία που υφίσταται τους τελευταίους μήνες, ο αγώνας του είναι ακόμα ποιο δυνατός και τα κείμενα του πίσω από τα κάγκελα που τον έχει στείλει η νεοφιλελεύθερη σοσιαλιστική πλουτοδημοκρατία έχουν αρχίσει να δημιουργούν προβλήματα στους εξουσιαστές.
Σε λίγες ημέρες η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ  η οποία και έχει συγκροτηθεί, θα ανακοινώσει τις ενέργειες της για την αποφυλάκιση του Δημήτρη.
Παραθέτουμε στην συνέχεια  ένα κείμενο που έγραψε πριν από λίγο καιρό ο κ. Γρηγόρης Μιχαλόπουλος για τον Δημήτρη.


ΑΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ
ΕΠΕΙΔΗ έζησα πίσω από τα σκουριασμένα κάγκελα…
ΕΠΕΙΔΗ γνώρισα από κοντά… χαμόγελα και ποικίλους φαρισαϊσμούς…
ΕΠΕΙΔΗ ένιωσα ποιος ήταν ποιος και από την ανάποδη…
ΕΠΕΙΔΗ υπήρξαν παραγοντισμοί ΔΗΘΕΝ και ΔΗΘΕΝ …στομαχόφρονων - <<εθνικοφρόνων>>…
ΕΠΕΙΔΗ κατάλαβα ότι τα δικά μου κουπιά, μόνο, είναι η Πένα και η Πίστη στον Θεό…
Γι’ αυτό σου γράφο με αγάπη και κάθε σεβασμό στην περιπέτεια σου τούτο: ΜΕΙΝΕ ΜΑΚΡΥΑ από τα ποικίλα… παλικάρια και ..παλικαράκια… αγωνίας που έχουν για την περίπτωση σου και τον Τόπο.
Στο ξανάγραψα: Μαζί σου δύο καλημέρες είπα. Αλλά είδα πολλά μέσα από τα κείμενα σου. Έτσι όταν άρχισε η περιπέτεια σου και μου έλεγαν διάφοροι ότι <<σε μια εβδομάδα θα είναι έξω>> ή άλλοι: <<Το πολύ σε δεκαπέντε μέρες>> τους είπα: Ούτε σε ένα εξάμηνο δεν θα ξεμπερδέψει…
Δεν υπήρξα σοφός, ούτε προφήτης. Αλλά έζησα 9 ολόκληρα χρόνια το Σύστημα.
Δεν σου λέω κουράγιο… Ούτε καλή δύναμη. Είσαι ΔΥΝΑΤΟΣ. Είσαι ΕΝΑΣ ανάμεσα στους πολλούς.
ΓΡΗΓ. ΜΙΧ.
 Με κάθε εκτίμηση και αγάπη για τον Δημήτρη
Αγαπηνός.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More