29.6.10

Τέτοια θέλουν οι Δημοκρατικοί πολίτες....


Η κατοχική συμμαχία θα αναλάβει να επιβάλει τους κανόνες τάξης στους Έλληνες που δημιουργούν προβλήματα στην ομαλή διεξαγωγή του μνημονίου.

Στο ραδιόφωνο το «Θέμα» στις 11 το πρωί ο εκπρόσωπος των αστυνομικών αποκάλυψε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση μαζί με την «σοσιαλιστική» κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, υπό τον φόβο γενικευμένης εξέγερσης του ελληνικού λαού ενάντια στα δρακούλια μέτρα, ετοιμάζουν να εισάγουν μέρος της δύναμης της ευρωχωροφυλακής, όπως την κατονόμασε ο εκπρόσωπος, αποτελούμενη από Ισπανούς, Γερμανούς, Ιταλούς, Ολλανδούς και άλλους μισθοφόρους, «οι οποίοι θα έχουν και το βάρος της καταστολής της κατά τα φαινόμενα επερχόμενης εξέγερσης, αν και εφόσον η ντόπια αστυνομία δεν κάνει καλά την δουλεία της».

Κατά τα λεγόμενα η εν λόγω δύναμη μπορεί να επέμβει όπου και όπως θέλει χωρίς να
υπόκειται σε έλεγχο και περιορισμούς, λαμβάνοντας εντολές μόνο από την ΕΕ...


Ο χαριτωμένος αντιπρόσωπος μετά από την προσπάθεια του να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα διερωτήθηκε, «πώς θα αισθανθούν οι Έλληνες εργαζόμενοι όταν τους ξυλοκοπούν ξένοι αστυνομικοί»;

Εκτός από την κατά 20% περικοπή των επιδομάτων των 700.000 δημόσιων υπάλληλων οι οποίοι ευθύνονται λόγω των αγώνων τους για το μεγαλύτερο μέρος των δικαιωμάτων που απολαμβάνουν το σύνολο των Ελλήνων εργαζομένων, το υπουργείο «προστασίας του πολίτη» ανακοίνωσε ότι ως το τέλος του χρόνου θα μειώσει κατά 20% και το ποσοστό εγκληματικότητας.

Για να το πετύχει αυτό από την επόμενη εβδομάδα θα διοχετευτούν στους δρόμους 15.000 καινούργιοι αστυμομικοί. Προφάσεις και εικόνες χούντας.

Αυτές οι ευρωπαϊκές δυνάμεις καταστολής θα είναι στην ουσία ένας στρατός που θα χρησιμοποιούν τα κράτη, στην προσπάθεια να φανεί ότι δεν αναμιγνύουν το δικό τους στρατό, αλλά ευρωπαϊκές δυνάμεις άμεσης επέμβασης.

Η οικονομική κρίση η οποία θα συνοδεύεται από κοινωνικές αναταραχές θα δώσει στις Βρυξέλλες μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να τεστάρει την ικανότητα επέμβασης της μυστικής ομάδας η οποία έχει δημιουργηθεί για την πάταξη εξεγέρσεων και αναταραχών στην Ευρώπη.
___________________________________________

Το παρόν εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ απο Roufianos και όχι μόνο αποτελεί πραγματικότητα αλλά και αργά που το ανακοίνωσαν αφού ο ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ έχει αποκαλύψει το θέμα απο τις 15 Μαρτίου 2010 (Δείτε το θέμα εδώ πριν διαβάσετε παρακάτω)

Μόνο για... "πονηρούς" αναγνώστες (οι αφελείς ενδέχεται να σοκαριστούν)

Οι Έλληνες αναμένεται να ενημερωθούν στην πράξη και "δια ροπάλου" για την επέμβαση των εν λόγο στρατιωτικών κατ'ουσία δυνάμεων , όταν μετά το προβοκατόρικο επεισόδιο που σχεδιάζεται να δημιουργηθεί , κυβέρνηση και τρόικα θα κατασκευάσουν την ευκαιρία που θα ανάψει το "πράσινο φώς" για την δήθεν αναγκαιότητα της επέμβασης των συμμαχικών δυνάμεων καταστολής έτσι ώστε να περιοριστούν δήθεν τα έκτροπα στη χώρα και να επανέλθει η τάξη.

Η τρόικα είναι αποφασισμένη σε συνεργασία με το εκτελεστικό της όργανο που λέγετε κυβέρνηση της Ελλάδος να συνεχιστεί η ομαλή διεξαγωγή των όρων του μνημονίου που υπέγραψε η κυβέρνηση έτσι ώστε να εξασφαλίσουν οι δανειστές τα χρήματα τους και να υποθηκευτεί με τους δικούς τους όρους η χώρα.

Ασφαλώς εκείνο που δεν αναφέρεται στο μνημόνιο είναι ο σκοπός του ίδιου του μνημονίου , οτι δηλαδή η πτώχευση της Ελλάδος θα ανακοινωθεί επίσημα μόνο όταν οι δανειστές εξασφαλίσουν όλους τους όρους υποθήκευσης και δεν υπάρχει πλέον λόγος να δανείζουν στη χώρα που υποχρέωσαν να ζεί με τα δανεικά τους.

Για αυτό το λόγο άλλωστε η λέξη ανάπτυξη δεν αναφέρεται πουθενά στους όρους του μνημονίου αλλά χρησιμοποιείται προφορικά μόνο απο την κυβέρνηση και αποκλειστικά για εγχώρια "κατανάλωση". Εννοείται βέβαια οτι στο τέλος και αυτή η κυβέρνηση θα αποδράσει απο την εξουσία με το γνωστό τρόπο έχουν εκτελέσει της υπηρεσίες στους ισχυρούς.

Στόχος για τους δανειστές είναι ο εθνικός πλούτος αλλα και η απόσβεση των τόκων απο τα κεφάλαια τους μέσα απο τις περικοπές αφού ανάπτυξη της οικονομίας έτσι κι αλλιώς δεν προβλέπεται.

Εκείνο που πολλοί Έλληνες ακόμη δεν έχουν καταλάβει είναι το πώς και υπο ποίες συνθήκες αυτή η κυβέρνηση έφθασε να γίνει κυβέρνηση και τι πραγματικά εξυπηρετεί...

Έτσι αρκετοί αναλώνονται σε προτάσεις επι προτάσεων για το ποιές λύσεις θα μπορούσαν να υπάρξουν έτσι ώστε να βγεί η χώρα απο το αδιέξοδο. Λες και τόσοι ειδικοί και επιστήμονες δεν έχουν προτείνει λύσεις και λύσεις... Λες και η κυβέρνηση αποτελείται απο παιδάκια που κυβερνούν τυχαία σαν να κατέβηκαν απο το διάστημα και δεν γνώριζαν. Λές και προσπαθούν με πρόθεση το καλύτερο καλό του τόπου.

Βαθιά νυχτωμένοι δυστυχώς είναι όσοι πιστεύουν οτι θα εισακουστούν οι λύσεις και προτάσεις που με κόπο επεξεργάστηκαν με σκοπό να τις προτείνουν μπάς και εισακουστούν ή δώσουν έμπνευση στους κυβερνώντες.

Σύντομα φαίνεται πως η κυβέρνηση θα τους "αποζημιώσει" μαζί με τους υπόλοιπους διαφωνούντες με ένα καλό και Ευρωπαικό "χέρι ξύλο" για να ξεσκοτίσουν και οι ποιό σκοτισμένοι Έλληνες...



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More