6.11.10

Να τελειώνουμε με αυτόν επιτέλους...

Παραιτείται τη Κυριακή



Βουλιάζει το ΠΑΣΟΚ σε τέτοιο βαθμό, που η υπερψήφιση των υποψηφίων του να θεωρείται χαμένη ψήφος.

Ο προκλητικός εκβιασμός του πρωθυπουργού σε συνδυασμό με τα κολλητιλίκια του με τους νταβατζήδες των ΜΜΕ και την ατιμωρησία των καθαρμάτων που εμπλέκονται στο σκάνδαλο της Siemens, αποκαλύπτουν ότι κάτι του συμβαίνει.

Πρόκειται για παγκόσμια πρωτοτυπία, πρωθυπουργός... με ισχυρή αυτοδυναμία και μόλις μ ένα χρόνο κυβερνητικής θητείας, να ζητάει ξανά εκλογές κι όχι κατ ευθείαν ελικόπτερο για ν αποδράσει.

Την ίδια παπαριά είχε κάνει και ο Καραμανλής το 2007, πετσοκόβοντας την αυτοδυναμία του, μόνο που είχε κυβερνήσει 3 χρόνια-όχι ένα, όπως στη περίπτωση του Γιώργου.

Ο Παπανδρέου που κάποιοι τρομάξαμε να τον κάνουμε πρωθυπουργό, ρίχνει μια κλωτσιά στη καρδάρα με το γάλα, αφού έχει προηγηθεί η αυτοκτονική επιλογή του ΔΝΤ , ο πρόσφατος ανασχηματισμός και στη τελική η αδυναμία του κυβερνήσει.

Το τελευταίο μάλλον έχει συνειδητοποιήσει και ο ίδιος και στροβιλίζεται σ ένα πολιτικό κατήφορο χωρίς επιστροφή.

Μην εκπλαγείτε αν το βράδυ της Κυριακής φωνάξει τα κανάλια και τα βροντήξει και φύγει.

Ο Παπανδρέου δεν έχει δικαίωμα να οδηγήσει τον τόπο σε εθνικές εκλογές για να μείνουν ατιμώρητα τα λαμόγια της Siemens , του Βατοπεδίου και πάει λέγοντας.

Έχει δικαίωμα να δηλώσει αδυναμία και στη προκειμένη περίπτωση, η ειλικρίνειά του θα εκτιμηθεί.

Να πει δηλαδή, συμπατριώτες μου δεν μπορώ άλλο να κυβερνήσω, αυτά μπόρεσα να κάνω, άντε γεια σας, καληνύχτα, χαίρετε κι αντίο…

To να μη μπορείς να κυβερνήσεις και να έχεις τσακίσει το λαό με περαιώσεις, φόρους και πετσόκομμα μισθών την ώρα που οι φοροφυγάδες, οι νταβατζήδες, οι πάσης φύσεως μιζαδόροι και λαμόγια, πίνουν νερό στ όνομά σου, είναι η μεγαλύτερη πολιτική σου ήττα.

Γι αυτό δεν χρειάζεσαι τις αποδείξεις της κάλπης.

Που είναι η ανομία που θα φρόντιζες να πολεμήσεις και για την οποία κατέκρινες τον Καραμανλή και με το δίκιο σου;

Κάθε ώρα που περνάει μας περιμένει σαν πολίτες μια δυσάρεστη έκπληξη.

Τη Κυριακή έρχεται η σειρά σου.
πηγη




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More