8.11.10

Περιμένατε να πάει σε εκλογές;

Τελικά την έκανε ... γυριστή ο ΓΑΠ

Μετά το στραπάτσο των αποτελεσμάτων για το ΠΑΣΟΚ (αλλά και για τον δικομματισμό) αλλά και σε συνδυασμό με τον πρόσφατο εκβιασμό θα ήταν μάλλον αναμενόμενο ο ΓΑΠ να προχωρήσει σε εκλογές με πιθανή ημερομηνία την 12η Δεκεμβρίου. Ο ΓΑΠ όμως την έκανε γυριστή και σε μήνυμά του .... έκανε το κορόιδο και μας είπε ότι θα συνεχίσει.

Πέταξε τη μπάλα ....εκτός γηπέδου. Κουβέντα για το φόνο. Δεν κατάλαβε μάλλον το μήνυμα που του έστειλαν οι οργισμένοι πολίτες. Κάτι ψέλλισε για την αποχή που πρέπει να ερμηνευτεί (ένας στους δύο δεν ψήφισε) αλλά ουδόλως θεώρησε ότι είναι... πολίτες που στρέφουν την πλάτη στη μνημονιακή πολιτική της κυβέρνησής του.

Και αφού δεν τόλμησε να προχωρήσει σε εκλογές (όπως είχε διαμήνυε εμμέσως μέχρι και την Παρασκευή) μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε να ενεργοποιηθεί το άλλο σκέλος του σεναρίου που θα συμπεριλαμβάνει πλέον τη δημιουργία μιας κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας (όπως θα την ονομάσουν αλλά όχι της χώρας αλλά των δανειστών μας) με συμμετοχή Μπακογιάννη, Καρατζαφέρη και διαφόρων άλλων πουλέν της Bilderberg.

Πηγή:Ιδεοπηγή


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More