2.12.10

Τα καθημερινά μας νέα...

«Στα σκαριά» ο σταθμός μετρό στην Αγία Παρασκευή (2010-12-02) - Zougla.gr
Μέχρι τέλος Δεκέμβρη θα έχει παραδοθεί ο σταθμός του Μετρό στην Αγία Παρασκευή, σύμφωνα με τον πρόεδρο πρόεδρος της Αττικό Μετρό Α.Ε., Χρήστο Τσίτουρα.Ο πρόεδρος σήμερα επισκέφθηκε το εργοτάξιο, μαζί ..(13 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Συγκρατημένα αισιόδοξος (2010-12-02) - Kalimera.gr
Ο Γιώργος Παπανδρέου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με αρκετούς ευρωπαίους ηγέτες, κατά την Σύνοδο Κορυφής του ΟΑΣΕ στο Καζακστάν. Αυτό που συμπέρανε και μετέφερε στους στενούς του συνεργάτες, είναι..(11 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Περιέλουσε με βενζίνη υπάλληλο του ΟΑΕΕ (2010-12-02) - Eleutherotypia
Ασφαλισμένος του Οργανισμού Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ), περιέλουσε με βενζίνη και απειλούσε να της βάλει φωτιά γυναίκα υπάλληλο και απειλούσε να την κάψει...(9 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Απειλή για δέματα - βόμβες στην πρώην Σχολή Ευελπίδων (2010-12-02) - To Bima
Απειλή για βόμβες στα Δικαστήρια της πρώην Ευελπίδων έχει σημάνει συναγερμό στην αστυνομία. Συγκεκριμένα, άγνωστος τηλεφώνησε, στις 7.15 το πρωί, στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ και είπε ότι έχουν τοποθετ..(6 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)

Στη Νέα Υόρκη, για προσέλκυση επενδύσεων, ο Παμπούκης (2010-12-02) - Pathfinder.gr
Επαφές με στελέχη οικονομικών οργανισμών και επιχειρήσεων,πραγματοποιεί αυτές τις ημέρες στη Νέα Υόρκη ο υπουργός ΕπικρατείαςΧ. Παμπούκης. Σήμερα θα μιλήσει στο 12ο Ετήσιο Φόρουμ Επενδυτών της Capital..(5 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Παπούλιας: Εγγύηση ασφάλειας οι Ενοπλες Δυνάμεις (2010-12-02) - Ethnos
Μήνυμα σε όσους αμφισβητούν το αξιόμαχο των ενόπλων δυνάμεων έστειλε ο Κάρολος Παπούλιας ο οποίος επισκέφθηκε το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. «Θέλω να αποτίσω τιμές στους αξιωματικούς και τους υπαξιωματι..(4 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Δημοκρατική Συμμαχία: Ανάγκη για ένα νέο εθνικό σχέδιο ανάπτυξης και αλληλεγγύης (2010-12-02) - Express.gr
 Τηνανάγκη για ένα νέο εθνικό σχέδιο ανάπτυξης και αλληλεγγύης, που ναπροσφέρει κοινωνικά και οικονομικά βιώσιμο μέλλον στη χώρα, επισημαίνειη Δημοκρατική Συμμαχία.    "Για να..(2 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Μπλόκο στη συναίνεση για εργασιακά (2010-12-02) - City Press
Ματαιώθηκε η προγραμματισμένη για χθες το απόγευμα συνάντηση της ηγεσίας του υπουργείου Εργασίας με εκπροσώπους των κοινωνικών εταίρων προκειμένου να συζητηθεί το ζήτημα των επιχειρησιακών συμβάσεων, .. (0 σχολια)



Περού Νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα έξι Ευρωπαίοι τουρίστες (2010-12-02) - To Bima
Λεωφορείο που μετέφερε 33 Ολλανδούς και Βέλγους τουρίστες συγκρούστηκε με φορτηγό στο νότιο Περού χθες με αποτέλεσμα έξι από τους επιβάτες και ο οδηγός του να βρουν το θάνατο. Σύμφωνα με αξιωματο..(6 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Παπούα-Νέα Γουινέα Σεισμική δόνηση 6,9 βαθμών (2010-12-02) - To Bima
Σεισμός 6,9 βαθμών σημειώθηκε σήμερα στην Παπούα-Νέα Γουινέα, ανακοίνωσε το Αμερικανικό Γεωφυσικό Ινστιτούτο (USGS), προσθέτοντας πως δεν έχει εκδοθεί προειδοποίηση για τσουνάμι. Ο σεισμός σημειώθηκε ..(6 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Βενεζουέλα Aστεγες οικογένειες στο προεδρικό μέγαρο (2010-12-02) - To Bima
Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβες , άνοιξε το προεδρικό μέγαρο για να στεγασθούν 26 οικογένειες που έμειναν άστεγες εξαιτίας των καταρρακτωδών βροχοπτώσεων που έπληξαν τη χώρα. Οι 26 οικογένειε..(5 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Γαλλία: Ακυρώσεις δρομολογίων λόγω κακοκαιρίας (2010-12-02) - Imerisia
Περίπου το 50% των δρομολογίων των τρένων Eurostar, που συνδέουν το Παρίσι με το Λονδίνο, αλλά και τη βρετανική πρωτεύουσα με τις Βρυξέλλες, θα ακυρωθούν σήμερα Πέμπτη, λόγω των εξαιρετικά κακών καιρι..(10 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)

Καμία συμφωνία των κοινωνικών εταίρων για τις επιχειρησιακές συμβάσεις (2010-12-02) - Kathimerini
Δηλώσεις Γ. Κουτρουμάνη, Γ. Παναγόπουλου και Δ. Ασημακόπουλου για τις επιχειρησιακές συμβάσεις. Στην εκτίμηση ότι ήδη υπάρχει συμφωνία σε δυο σημεία μεταξύ των κοινωνικών εταίρων για τις επιχειρησιακέ..(31 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Σε έξαρση το οικονομικό έγκλημα στο διαδίκτυο (2010-12-02) - Eleutherotypia
Κρούσμα υποκλοπής αναπτυξιακού πλάνου μεγάλης επιχείρησης από αντίπαλό της, εντόπισε η Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος (ΔΗΕ), το οποίο αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠ..(20 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Σαχινίδης: Δεν τίθεται θέμα κλεισίματος της ΑΤΕ (2010-12-02) - Pathfinder.gr
Δεν τίθεται ζήτημα κλεισίματος της Αγροτικής Τράπεζας διευκρίνισε μετά το τέλος της συνεδρίασης του κοινοβουλευτικού τομέα εργασίας του ΠΑΣΟΚ για τον προϋπολογισμό ο υφυπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σα..(14 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
L. Drollas: "Η Ελλάδα δεν μπορεί να βασιστεί στις ΑΠΕ" (2010-12-02) - Capital.gr
Στα 40 δολάρια το βαρέλι εκτιμά τη δίκαιη αποτίμηση των τιμών του πετρελαίου διεθνώς, ο αναπληρωτής αντιπρόεδρος του Κέντρου Παγκόσμιων Ενεργειακών Σπουδών, Leo Drollas, με συνέντευξή του στο CapitalT..(14 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More