10.12.10

Ο Ελεύθερος Κόσμος...

Διαβάστε στον ΕΚ που κυκλοφορεί το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου


101210-ekΆγιος Παντελεήμονας: Γκέτο μετά μουσικής. Στήνουν συναυλία "αδελφοποίησης" Ελλήνων και μεταναστών, με χορηγούς τον Ιερώνυμο και τον Παπούλια. Παράλληλα μοιράζουν στους μετανάστες έναν οδηγό καλής συμπεριφοράς για να γίνουν πλέον πολίτες μιας "πολυπολιτισμικής Ελλάδας".
Η Κύπρος στα νύχια του ΝΑΤΟ. Διαβάστε αποκλειστικά στον ΕΚ την υπαγωγή της μεγαλονήσου στην αντιπυραυλική ασπίδα του ΝΑΤΟ και μάλιστα υπό κομμουνιστική κυβέρνηση. Τι μας κρύβουν για τα πετρέλαια του Αιγαίου; Η συνεκμετάλλευση, ο ρόλος των επιχορηγούμενων ΜΜΕ και το νέο Mea Culpa που έρχεται!
Σαμαρικοί συνδικαλιστές και αριστεριστές, χέρι χέρι, εκφοβίζουν τους εμπόρους για να μην ανοίξουν τα μαγαζιά τους, την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου. Ο Κώστας Πρέκας δηλώνει στον "ΕΚ" ότι ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Μπουτάρης είναι ανθέλληνας και τον προκαλεί να του κάνει μήνυση. Παράλληλα καλεί όλους τους Έλληνες να παρευρεθούν στην συγκέντρωση της 12ης Δεκεμβρίου στο Σύνταγμα, ενάντια στις νέες ταυτότητες.
Ενάντια στον φιλελευθερισμό, οικονομικό και πολιτικό, ο εκδότης του ΕΚ Δημήτρης Ζαφειρόπουλος, γράφει για τις αξίες μιας "νέας δεξιάς". Ένα άρθρο - πρόσκληση συζήτησης στον πατριωτικό χώρο.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More