21.12.10

Τα καθημερινά μας νέα...

Μετά τις γιορτές το νομοσχέδιο για τα «κλειστά» επαγγέλματα (2010-12-21) - Kathimerini
Πρόκληση αποτελεί για την κυβέρνηση, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, η ταχεία ολοκλήρωση νομοθετικού έργου και η περαιτέρω εφαρμογή του. Ο πρωθυπουργός Γιώργος Α. Παπανδρέου, μιλώντας στην αρχή της εν εξε..(14 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Ληστεία σε τράπεζα στο Περιστέρι (2010-12-21) - Eleutherotypia
Τρεις ένοπλοι εισέβαλαν και λήστεψαν σήμερα στις 10 το πρωί υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας επί της Λεωφόρου Θηβών 61 στο Περιστέρι. Ακολούθησαν πυροβολισμοί και καταδίωξη από άνδρες της αστυνομίας...(8 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Συνελήφθη ο ένοπλος που κρατούσε όμηρο υπάλληλο της ΔΟΥ Βόνιτσας (2010-12-21) - Express.gr
 Συνελήφθη πριν από λίγο, μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας ο 47χρονος, πουκρατούσε όμηρο 55χρονο υπάλληλο της ΔΟΥ Βόνιτσας, μέσα στα γραφεία της Εφορίαςαπό τη 1 το μεσημέρι.Κατά τη διάρκεια της..(14 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Συναγερμός στην Τροχαία εν όψει εορτών (2010-12-21) - Antenna
Σε επιφυλακή βρίσκεται η Τροχαία με στόχο την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και την πρόληψη ατυχημάτων σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας κατά την περίοδο από τα Χριστούγεννα μέχρι και τα Θεοφάνεια. ..(10 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)

Πειθαρχική δίωξη στο Παν. Μακεδονίας (2010-12-21) - Capital.gr
Ο υφυπουργός Παιδείας Γιάννης Πανάρετος, ζήτησε την άσκηση πειθαρχικής δίωξης κατά των μελών του προηγούμενου πρυτανικού συμβουλίου του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.Συγκεκριμένα ο υφυπουργός, κατέληξε στη..(6 σχετικα αρθρα) (3 σχολια)
ΚΚΕ: Η κυβέρνηση συνθλίβει εργασιακά δικαιώματα (2010-12-21) - Kathimerini
Έντονη κριτική κατά της κυβέρνησης άσκησε η βουλευτής του ΚΚΕ και Ε΄ αντιπρόεδρος της Βουλής, Βέρα Νικολαΐδου, κατά τη συζήτηση στη Βουλή του νέου προϋπολογισμού, κατηγορώντας την, μεταξύ άλλων, ότι μ..(2 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
«Όχι» στην πολιτική δύο ταχυτήτων στην ΕΕ (2010-12-21) - Pathfinder.gr
Κατά της πολιτικής των δύο ταχυτήτων στην Ευρωπαϊκή Ένωση τάχθηκε ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος παρουσιάζοντας τη Δευτέρα το βιβλίο του πρώην πρωθυπουργού του Βελγίου και Προέδρου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού ..(2 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
«Η Βουλή να αποτελέσει τη μήτρα του νέου αξιακού συστήματος της χώρας» (2010-12-21) - Express.gr
 THN τελευταία του ομιλία στοΕλληνικό Κοινοβούλιο πραγματοποίησε χθες ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Χανίων Μανώλης Σκουλάκης, προτού αναλάβει τααυτοδιοικητικά του καθήκοντα ως δήμαρχος του νέου καλλικρατι.. (0 σχολια)
ΣυνάντησηΣαμαρά μετο προεδρείοτης EνωσηςΠολυτέκνων (2010-12-21) - Express.gr
 ME το προεδρείο της EνωσηςΠολυτέκνων Ελλάδος συναντήθηκε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς στα γραφείατου κόμματος στη Ρηγίλλης. Το προεδρείο της Eνωσης εξέφρασεστον κ. Σαμαρά την έντονη ανησυ..(5 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Λευκορωσία Ποινές φυλάκισης 15 ημερών σε 600 οπαδούς της αντιπολίτευσης (2010-12-21) - To Bima
Εξακόσιοι οπαδοί της αντιπολίτευσης στη Λευκορωσία που είχαν διαδηλώσει την Κυριακή κατά της επανεκλογής του προέδρου Αλεξάντρ Λουκασένκο καταδικάστηκαν σε ποινές φυλάκισης από 5 έως 15 ημέρες, α..(7 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Συμφωνία Ινδίας-Ρωσίας για δύο πυρηνικούς αντιδραστήρες (2010-12-21) - Antenna
Αρκετές συμφωνίες, ειδικά για την κατασκευή από την πλευρά της Ρωσίας δύο πυρηνικών αντιδραστήρων και για τον σχεδιασμό και κατασκευή ενός καταδιωκτικού αεροσκάφους, υπέγραψαν την Τρίτη η Ινδία και η..(7 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Αεροπορικές επιδρομές στην Γάζα (2010-12-21) - Kalimera.gr
Μπαράζ αεροπορικών επιδρομών πραγματοποίησε η πολεμική αεροπορία του Ισραήλ, έχοντας ως στόχο την πόλη Χαν Γιουνές, στα νότια της ελεγχόμενης από τη Χαμάς, Λωρίδας της Γάζας. Από τις επιδρομές τραυματ..(5 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Ανησυχούν στην Ιταλία για τις φοιτητικές διαδηλώσεις (2010-12-21) - Pathfinder.gr
Ιταλία  — Ανησυχία επικρατεί στην Ιταλία για τυχόν επεισόδια και συγκρούσεις, κατά τις διαδηλώσεις που θα πραγματοποιήσουν την Τετάρτη οι φοιτητές, οι οποίοι αντιτίθενται στη μεταρρύθμι..(6 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)

ΤτΕ: Μείωση ελλείμματος στο δεκάμηνο (2010-12-21) - Kalimera.gr
Υποχώρησε το έλλειμμα του ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών στο δεκάμηνο Ιανουαρίου-Οκτωβρίου σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του προηγουμένου έτους, κυρίως εξαιτίας της μείωσης του ελλείμματος του εμ..(12 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Eurobank: «Καλύτερη Διαδικτυακή Τράπεζα για Καταναλωτές» για το 2010 (2010-12-21) - Pathfinder.gr
Τη διάκριση «Καλύτερη Διαδικτυακή Τράπεζα για Καταναλωτές»("Best Consumer Internet Bank") στην ελληνική αγορά, για το 2010,απέσπασε η Eurobank από το διεθνούς κύρους αμερικάνικο περιοδικόGlobal Financ..(8 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Φθηνότερο 7% το χριστουγεννιάτικο τραπέζι (2010-12-21) - Antenna
Φθηνότερο κατά 7,10% σε σχέση με πέρυσι θα είναι φέτος το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, αφού σύμφωνα με το Παρατηρητήριο Τιμών αλλά και από τους ελέγχους των αρμόδιων υπηρεσιών του υπουργείου Περιφερεια..(7 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Το Πεκίνο "ανησυχεί" για την ευρωπαϊκή κρίση δημοσιονομικού χρέους (2010-12-21) - Express.gr
 Ο υπουργός Εμπορίου της Κίνας Τσεν Ντεμίνγκ εξέφρασε σήμερα την ανησυχία τουγια την ικανότητα της Ευρώπης να αντιμετωπίσει τις κρίσεις δημοσιονομικούχρέους, στο περιθώριο των οικονομικού περιεχο..(12 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More