5.1.11

Τα καθημερινά μας νέα...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Αθήνα-Πειραιά λόγω Θεοφανείων (2011-01-05) - Capital.gr
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν αύριο Πέμπτη σε Αθήνα και Πειραιά, λόγω της τελετής του Αγιασμού των Υδάτων.Στη Δεξαμενή του Δήμου Αθηναίων και στο Κολυμβητήριο του Εθνικού Συλλόγου θα ..(8 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Οι «Πυρήνες της Φωτιάς» πίσω από την επίθεση στο Πρωτοδικείο (2011-01-05) - Ναυτεμπορική
Την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών αναλαμβάνει η οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», μέσω κειμένου που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα στο διαδίκτυο. Απειλές κατά της..(9 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Μακάβριο εύρημα στη χωματερή Άνω Λιοσίων (2011-01-05) - Eleutherotypia
Τεμαχισμένο πτώμα βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης στη χωματερή άνω Λιοσίων...(7 σχετικα αρθρα) (5 σχολια)
Συναντήσεις με τους δημάρχους Αθήνας και Θεσσαλονίκης Γ. Καμίνη και Γ. Μπουτάρη είχε ο υπουργός Εσωτ (2011-01-05) - Express.gr
 Διαδοχικέςσυναντήσεις με τους νέους δημάρχους Αθήνας και Θεσσαλονίκης είχε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, λίγες μόλις ημέρες μετά τηνέναρξη εφαρμογής του προγράμματος "Καλλ..(8 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)

Για ολιγωρία στον τομέα των μέσων σταθερής τροχιάς κατηγορεί την κυβέρνηση η Ντ. Μπακογιάννη (2011-01-05) - Express.gr
 Επίθεση στην κυβέρνηση για τα έργα στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο εξαπέλυσε η Ντόρα Μπακογιάννη.    Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας κάλεσε την κυβέρνηση να επιδείξειτο σεβασμό π..(2 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Προαναγγελθείσα προσχώρηση (2011-01-05) - Eleutherotypia
Με αιχμές κατά του Σαμαρά αλλά και του πολιτικού του φίλου Φαήλου Κρανιδιώτη, που προκάλεσε πολλές αντριδράσεις με τα περί «ντιντήδων» που κατήγγειλε, προσχώρησε στη Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπ..(17 σχετικα αρθρα) (4 σχολια)
Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου με τους Δημάρχους της Αργολίδας για την διαχείρισ (2011-01-05) - Pathfinder.gr
Συνάντηση εργασίας με τους Δημάρχους της Αργολίδας είχε χθες οΠεριφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης με θέμα την επίλυση τουπροβλήματος των απορριμμάτων της Περιφέρειας. Με αυτή την συνάντηση ξεκ..(3 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
3 θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες ορίστηκαν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου (2011-01-05) - Express.gr
 ΟΠεριφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης με απόφασή του όρισε τουςπεριφερειακούς συμβούλους, Κωνσταντίνα Νικολάκου από την περιφερειακήενότητα Μεσσηνία, Απόστολο Παπαφωτίου από την περιφερει..(2 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Ο Γ. Παπανδρέου θα μιλήσει στο Παρίσι σε διεθνές συμπόσιο για την οικονομία και τη βιώσιμη ανάπτυξη (2011-01-05) - Express.gr
 Παρουσία του Γάλλου πρωθυπουργού Φρανσουά Φιγιόν, ο Έλληνας πρωθυπουργόςΓιώργος Παπανδρέου θα εκφωνήσει αύριο την εναρκτήρια ομιλία στο διεθνέςσυμπόσιο που οργανώνεται στο Παρίσι, με τίτλο: &quo..(2 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Αυστραλία Νέες καταιγίδες και σφοδρές βροχοπτώσεις απειλούν την πολιτεία του Κουίνσλαντ (2011-01-05) - To Bima
Οι αρχές της πολιτείας του Κουίνσλαντ στη βορειο-ανατολική Αυστραλία προετοιμάζονται για μια νέα άνοδο των υδάτων μετά τις πρόσφατες πρωτοφανείς πλημμύρες, την ίδια ώρα που η Μετεωρολογική Υπηρεσία τη..(8 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Μαρόκο 27 συλλήψεις για «τρομοκρατία» (2011-01-05) - To Bima
Οι μαροκινές αρχές ανακοίνωσαν χθες το βράδυ τη σύλληψη 27 ατόμων, ανάμεσά τους και ένα μέλος της αλ Κάιντα στο ισλαμικό Μαγρέμπ (Aqmi), που πιστεύεται ότι προετοίμαζαν επιθέσεις στη χώρα. Το δίκτυο α..(10 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Αίγυπτος-Δεν θα ρίξουν σταυρό στον Νείλο, για λόγους ασφαλείας (2011-01-05) - ΑΠΕ-ΜΠΑ
Την αναβολή της τελετής ρίψης του Τιμίου Σταυρού στον ποταμό Νείλο αποφάσισε χθες το βράδυ το Δ.Σ. του Ελληνικού Ναυτικού Ομίλου Καΐρου. Είναι η πρώτη φορά, ύστερα από πολλά χρόνια, που δεν θα πραγματ..(6 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Τραυματίες από σεισμό στο Ιράν (2011-01-05) - Pathfinder.gr
Ιράν  — Σεισμική δόνηση μεγέθους 5,3 βαθμών σημειώθηκε την Τετάρτη στο νότιο Ιράν, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν δεκαέξι άνθρωποι, μετέδωσε το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων ..(7 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)

Πλαφόν στο κόμιστρο των ταξί για το Ελ. Βενιζέλος (2011-01-05) - Capital.gr
Πλαφόν στα κόμιστρα των ΤΑΧΙ από και προς το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος», βάζει το Υπουργείο Μεταφορών, σε μια προσπάθεια να εκλείψουν κρούσματα αισχροκέρδειας από..(13 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Σε ισχύ η αναστολή πλειστηριασμών (2011-01-05) - Eleutherotypia
Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η πράξη νομοθετικού περιεχομένου, με την οποία αναστέλλονται μέχρι τις 30 Ιουνίου οι πλειστηριασμοί για τις οφειλές που δεν ξεπερνούν τις 200.000 ευρώ...(9 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Διευκρινήσεις ΥΠΕΚΑ για τα τιμολόγια της ΔΕΗ (2011-01-05) - Zougla.gr
Με ανακοίνωσή του, το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής τονίζει ότι με την αντικατάσταση του συστήματος κλιμακωτής χρέωσης από ενιαία, «δεν επηρεάζει την τιμή της κιλοβατώρας, απλώς απλοπ..(22 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Τον συμψηφισμό μόνο του ΦΠΑ μεταξύ επιχειρήσεων και Δημοσίου εξετάζει το Υπ. Οικονομικών (2011-01-05) - Express.gr
 Τον συμψηφισμό μόνο του ΦΠΑ, μεταξύ επιχειρήσεων και Δημοσίου, εξετάζειτο Υπουργείο Οικονομικών, δήλωσε ο γενικός γραμματέας, ΗλίαςΠλασκοβίτης.    Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του M..(12 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More